Merhabalar arkadaşlar, Birkaç aydır forumu takip ediyorum, güzel paylaşımlar sağlam dostluklar var, içeriği de dolu dolu maşallah. Dünden itibaren de artık üye oldum. Yaklaşık 8 aylık getz kullanıcısıyım. 2006 model 1,5 vgt model. Şimdiye kadar başka bir forumda yazıyordum arasıra bişeyler, bundan sonra daha aktif olarak burada da tecrübelerimizi ve fikirlerimizi paylaşırız inşallah.
Hoşbulduk arkadaşlar çok teşekkür ederim mesajlarınız için Hazır mesaj yazmaya başlamışken karşılaştığım birkaç sıkıntıyı da yazayım bu arada.. Hemen ilk mesajlarda şikayetçi olmak istemezdim ama bi türlü çözemedim ve bu benim canımı sıkıyor kusura bakmayın. Foruma üye girişi yapıyorum ama birkaç yere girip çıktıktan sonra veya bir süre hareket etmedikten sonra hesaptan otomatik çıkış yapılıyor. İkide bir üye girişi yapıyorum. Şuanda firefoxdan yazıyorum, cromu da denedim aynı oldu. Neden oluyor anlamadım. İkinci olarak da avatar yükleyemedim bi türlü. Bir de konuların içine yüklenen resimlerden bazılarını görebiliyorum bazılarını göremiyorum. Bu işyerindeki web engellemelerinden kaynaklanıyor olabilir. Evden girip baksam belki görünebilirler. Son olarak da; forumda bazı mesajların sonunda gördüm tapatalk diye bir programla gönderilmiş. Ben de kurdum telefonuma ama hyundaiclubtr'yi bi türlü bulamadım. Arama kısmından farklı şekillerde arama yaptım ama çıkmıyor. Telefonun sürümü eski olabilir ama öyle olsaydı hiç kurdurmazdı değilmi? İlgilenirseniz sevinirim..