Cümleten selamün aleyküm,Bayburttan yeni arabam 2004 model Elantra ile aranızdayım. Bizlerde artık bir Hyundai kullanıcısı olduk . Her türlü fikir alışverişlerinde birbirimize yardımlarımız olması dileğiyle....
selamun aleykum arkadaş bende aranıza yeni katıldım...hyundai gezt 1.5 dizel 2008 model aracımı yeni aldım...1 ay oldu fakat konu başlatmayı yapamadım burdan yazmak istedim..aracım 149binde aldım..fakat direksiyon simidinde bazı bölgeleri parçalanmış ve diğer bölgelerinde catlamalar var..deri dikmeyi önerdiler fakat parçalı tarafı silikonla doldurulup dikme işlemi yapabiliriz dediler bana mantıklı gelmedi..kocaelide yaşıyorum..sizce direksiyon simidini degiştirsemmi yoksa silikonla doldurulup deri dikme işlemi yapılırmı...bilgi verirseniz sevinirim...birde 40-80 km arasında ön sağ tekerde titreme yalpalama var...80kmden sonra yalpalama titreme kesiliyor..bana bu konuda yardımcı olabilirmisiniz...şimdiden teşekkür ederim herkeze kazasız belasın sürüşler diliyorum herkezi ALLAHa emament ediyorum hayırlı akşamlar olsun inşallah...