2017'de kurda çok büyük artışlar olduğunu söyleyen Hyundai Genel Müdürü Göker, sektörde yıl başına göre ortalama yüzde 25'e yakın zam olduğunu ekledi. Göker, bir yere kadar dayandıklarını fakat, herkes gibi kur farkını yansıttıklarını vurguladı. Kaynak: https://www.memurlar.net/haber/717159/her-arabada-ceyrek-araclik-fiyat-artisi-var.html
Az önce izledim her sonu 8 olan yıl ekonomik kriz getirmiş. 88-98-08-18 de çok zor bir sene olacakmış. Sonumuz hayrola! Gidişat çok kötü...
haberlerde izledim saniri, toyota yaris 2017 yilinin basinda 62 bin tl sonunda 71 bin tl 2018 basinda 82 bin tl olacagini soyluyorlar
Bu zam furyası 2010-2011 yılında başladı... her ay ortalama 500-1000 TL arası istisnasız zamlandı... Kur vergi cart curt bahane... Kazanç şahane... Oto üreticilerinin her sene açıklanan karlılık oranlarına bakın... Her sene misli ile artıyor... Bundan 1-2 ay öncesinde Ford 3. çeyrek raporunda dudak uçuklatan bir rakam açıklamıştı... Foruma yazmıştım hemde aylar yıllar öncesinde bu zamlar bu şekilde giderse yakın gelecekte B segmenti araçlar 100 bin TL leri bulacak diye... Şaşırıyor muyum tabiki hayır... Millet memnun herkes işine baksın...