1997 model hyundai sonata kullanicisiyim aracimda bazi problemler var form daki herkesten destek bekliyorum Simdiden emegi gecen herkese sonsuz TESEKKURLER HTC One_M8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hoşgeldiniz. Sorunlarınızı belirtirseniz forumdaki arkadaşlarımız ellerinden geldiğince deneyimlerini paylaşacaktır.
Sorunlarim Duzensiz devir yapiyor Gaza basinca devir yukselmesi gerekirken neredeyse istop edecek duruma geliyor hatta bazen istop ediyor Bazen işiklarda araba gaz yemiyor devir 2000 kadar cikiyor sonra 600 lere kadar dusuyor ilginize sonsuz TEDEKKURLER Kim ne derse desin ben koyu bir alman arabasi kullanicisi olarak ilk defa aldigim uzakdogulu HYUNDAI SONATA yi cok sevdim Arizalari giderildiginde keyfle kullanmanin heyeceni icerisindeyim Tum HYUNDAI ve KIA modellerini kullanan arkadaslarima sonsuz selamlar HTC One_M8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Aracınız hayırlı olsun , aracınızın iyi bir ustaya ihtiyacı var , birden fazla problem de olabilir özellikle rölanti dalgalanması konusunda.
Ayni zamanda elektronik muhendisiyim Hyundai sonata 3 icin kolay obd sistemi olan yazilimla beraber kesin ariza tespiti yapan bir projemide sizlerle paylaşacağım Bu konuda detayin detayi araştirma yaptim birkaç arkadaş emek vermiş led ile ariza tespit imkani sunmuşlar emeklerine saglik Ben sizlere bu konuda profesyonel anlamda yazilimi olan bir box yapip paylaşimda bulunacagim HTC One_M8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yaklaşik 1 haftadır ustadaydi ne zaman arasam olmuyor doch motorlari sevmiyorum gibi soyleniyordu Bugun ben işyerimi saat 15.30 da kapatip sanayii ye arabamin yanina gittim Atolyede kimse yoktu malum işleri begenmedikleri için genelde lak lak talar Kendim takimlari onume alip Gaz kelebegi Oksijen sensoru Enjektor sensoru Hava flitseri Ve bircok parcayi sokup Temizledim yakalasik 2 saat surdu mantiken olasi yerlere islem yaptim Su anda eskisi gibi deil %30daha iyi Eskiden istop ediyor gaz a 5 dk basip devri ayarlamayinca tekrarlayan istoplar yapiyordu HTC One_M8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam siz bu işi biliyorsunuz demektir , o sanayideki usta denilen vatandaşa para verdiyseniz haram olur ona , siz geliştirmeye devam edin çalışmalarınızı , takipteyim.
Inanin hicbir bilgim olmadigi halde sokup taktim ve ustaya gercekten halletseydi hakkini kuruşuna kadar verecek karakterde bir adamim Fakat takdir edersinizki ustaciklar umursamiyorlar O yuzden 5 kuruş bile vermemdim vermemde HTC One_M8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Gaz kelebek sensörü arızasına benziyor. Manifold yada gaz kelebeği, bir yerleden hava alıyorsa da motor düzensiz çalışır. SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi