CMYLMZ 2008 Evet bugün formda yaşadığım tatsız olaydan sonra sıkılan canımı bununla rahatlattım . Eğer daha önce bu konuda açıldıysa ŞİMDİDEN ÖZÜRLERİMİ agresif arkadaşlarıma iletiyim . Onların bu konu 1250 defa açıldı demesini duymadan. İzledim beğendim. Burdaki değerli insanlarında görmesini istedim. HATAMIZ VARSA AF OLA . http://cinepaylas.blogspot.com/2008/10/cem-yilmaz-2008-cmylmz-online-izle.html
kardeşim sen o daha önce bilmem kaç kere açıldı diyenlere aldırma...İstemeyen okumasın daha önce açıldıysada ...sıkma canını
Ben ne demek istediğini anlıyorumda . Burası Bir internet forumu. bu demek oluyor ki üye olan herkez girebilir. Bugün dün önceki gün . Hergün yeni üyeleri olan bir forumda 3 günlük bir üyenin açtığı konuya . (Ki bu çok göreceli bir konu ) sert tepkiler verirseniz . Forumunuzun tıklanma oranı düşer. Mesleğim gereği (Bilgisayar teknisyeni) İnternet ve Bilgisayarın ilk çıkışından beri kullanıcısıyım. Bir site yada forumdaki kuralları kullanıcı ve yöneticilerin hak ve sınırlamalarını bir çok arkadaştan iyi bilmemden kaynaklanan bir sorun sanırım bu ki böyle saygınlık kazanmış bir forumda böyle bir tepkiyle karşılaşınca çok şaşırdım . Kısacası siz benim kusuruma bakmayınız. Alper Bey. Saygılarımla.
Arkadaş bir konu açmış siz en fazla kaç km/h yapdınız diye ona kızdım biraz çok yanlış anlamış beni böyle konular çok olay yaratıyor biliyorsunuz sizde.. bu konuların kalkmasını istiyorum bende buna karşı geldiğimi belirtdim sonunu alamıyoruz sonra bu tartışmaların... arkadaşda darılmış tamamiyle kendi açısından bakmış hiç dinlememiş beni...
Dediğim gibi yanlış anlamışsınız sorun konunun 2-3 defa açılması değil. bu konunun çok defa açılmış olmasından görüyoruzki tartışmalar artıp gidiyor bunların ardını alamıyoruz birçok arkadaş bu konuda tartışmaya giriyor bunlar gittikçe büyüyor ve saygısız bir ortama dönüşüyor...
İşte demekki sizde beni anlamamışsınız ki bu açılan konu tartışmaya yol açabilecek bir konudur haklısınız. Siz demek istiyorsunuz ki ; benım accent 230 yaptı yok yaa az at valla amcamdaki 170 i geçmiyo eniştemin kızında var 260 yapmış abi gibi muhabbetlerden hoşlanmıyoruz . Buna dayanarak Sabah sizinde dediğiniz gibi forumun saygınlığını korumak için bu bire bir fırsattır . Çünkü bu tür tartışmalar seviyeli ve seviyesiz insanları tespit etmenizde birebir yol göstercek şeylerdir. Tabiki site yöneticileri bu tür kullanıcıları tespit ettiğinde gerekeni yaptığı takdirde . Daha önceden bir örnek vermek gerekirse strarex ne yakar ne kadar gider gibi tartışmaların olduğu dönemlerde Gökhan isimli bir üyenizin çıkışları atıfları Starex 0-100 10 saniye gibi iddaları vardı hani o zamanlar sizde üye iseniz ki bu tartışmaların içinde mutlaka varsınızdır. diye düşünüyorum. Kaldı ki ben 3 günlük bir üyeyim (Bu da Formu ne kadar araştırdığımı gösterir sanırım) Herneyse ... Bu konuyu daha önce başka bir forumda okuyup araçların test sürüşlerinden son limit hesaplamalarına kadar bir çok şeye teknik verilerle ulaşan insanları (SEVİYELİ BİR ŞEKİLDE) görmemden dolayı bu konuyu bu foruma taşıma gereği duydum Neden buradaki bilmeyen arkadaşlarım bazı şeyleri öğrenmesinler ki. Saygılar.
Ayrıca konuyu açarken ben bunu yaptım siz beni geçemezsiniz gibi bir edayla değilde farklı araçların neler yapabileceğini görmek belki bir modifikasyonun neler kazandırabiliceğini öğrenmek amacıyla açmıştım. Ortada insanları kargaşaya sürükleyecek bişey olduğunu sanmıyorum.
https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley20.gifHerkeze iyi geceler ...https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley35.gif Düzenleyen : Maviyel
bncede ole seyler olmaması lazım aslında hız kötü birşey yapmamak lazım ama burası açık forum ilşgisini çekenlerde hızını anlatabilir ama bunu teşfik olarak kmse anlamssın bn şimdi hız yaptm die o konu neden kapatılacak onu anlamadım istemeyen yapmasın hız zorla yap dienmi var