Merhaba arkadaşalar 2013 i20 dizel ön helezon yay kırıldı ancak hiç bir yerde bulamadım yetkili servis çok fazla fiyat veriyor. Kartal oto sanayide gezdim orda da bulamadım acaba bu parçayı nerden bulabilirim bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi.
merhaba, https://www.parcasehri.com/helezon-yayi-on-sag-sol-ayni-hyundai-i20-dizel-2008-2014-votto arayıp sormaan almayın ama.
Yok geçen yıl kırıldı parçacılarda yenisini bulamadım birkaç tane getirdiler hiçbiri uymadı.Kartal oto sanayiden çıkma aldım 1 hafta sonra oda kırıldı hiç kasis felan bile girmedim .tekrar çıkma buldum bir yerden onu taktırdım şimdi yine kırıldı.usta söyle bir değerlendirmede bulundu bu yayları araba alçak olsun diye basmış olabilirler dedi biri kırılınca bizim yerine taktığımız çıkma bile olsa yüksek kalıyor yükün tamamını alıp kırılıyor olabilir dedi şimdi 2 yay alıp problemi ortadan kaldırmayı düşünüyorum.Ama uygun yan sanayi bulamıyorum.
malesef ellerinde sorduğum ürün yok 2013 makyajlı kasa geciyor o yuzden parçacılarda hep standart bir yay var her gittiğim yer aynı yayı masaya koyuyo
zaten yay çift değişir önceki yaylar pressliydi anladığım 4 yayında pressli olma ihtimali varmı.misal öne yeni oem yay aldınız.arkalar pressli önü havada gider arabanın.
Aynı sorunu şuan ben yaşıyorum araba üç haftadır sanayide 2014 i20 1.4 dizel ön sağ helezon kırmızı ışığa geldim kırıldı . Her yere sordum piyasada hep aynı parça var servis ile görştüm Türkiye'de bu parça yokmuş sipariş ile bir aya gelirmiş çıkma buldum inşallah uyar