önceki aracıma yanlışlıkla takılıp 1 gün sonra sökülen bujileri ihtiyacı olan birisine göndermek istiyorum. 6 aydır bi kenarda duruyordu. Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
yanlışlıkla Doğan slx araca takıldı. Markasını yazmamışım Bosh Super RO 182 yazıyor üzerinde. Söken usta Platinli araçlar için bu buji, yanlış takılmış dedi. Bu ne demek bilmiyorum ama.
Bujiler tek tırnak bilmiyorum bizim i20 lerin bujilerinin şekli nasıl , bir ihtiyacı olan arkadaşa vermeniz forumumuz adına güzel bir örnek , bana da Cenker kardeşim bir paket kil göndermişti , bende önceki Astra aracıma ait elimde kalan sıfır ve kullanılabilir çıkma parçaların tümünü ( komple ayna , amortisör , aksesuar vs. )Ispartadan bir opelx kullanıcı arkadaşa göndermiştim. Bunlar forum dayanışması açısından güzel şeyler teşekkürü hakediyorsunuz. iPhone 5C cihazımdan tapatalk kullanılarak gönderildi.
platin ateşleme sistemi eski araçlarda mevcut şimdikilerde bobin var elektronik ateşleme bu bujiler elektronik ateşleme için kalem buji diğer adı eski sistemde bobinden ayrı birde distribütörün içinde platin ile meksefe olur ateşlemeyi gerçekleştirmek için onların bujiside bunlardan daha kalın olur bunların değişim süreside 25 ile 30.000 Km arası
eeee, herkesin eşşeği gölgede galiba. kimseye lazım değil mi? Biraz wd40 sıkıp temizleyip tekrar foto ekliyim bari.