Bağışlayın adını bilmediğim için böyle anlatmaya çalışıyorum havalandırma ızgaralarındaki havaya yön veren tuşların ikisi hiçbir zorlama olmamasına rağmen kırıldı biraz araştırma yapınca bu tuşların bulunmadığını servisinde direk ızgaraları değiştirdiğini öğrendim bu da oldukça maliyetli alternatif olarak ne yapılabilir yada bu parçayı bulabilir miyim? yurt içi ve yurtdışı sitelerde bulamadım universal tarzda vardır biye bakındım ancak ondanda sonuç alamadım sizlerden başına gelen ve bir çözüm bulabilen varmı?
Havalandırma ızgaralarında tuş yok , sadece enine ve boyuna çıtalar var , bu kırılan parçaları atmadıysan eğer , modifiyecilerde falan yapıştırtabilirsin , hatta tornacı bile parçayı siyah plastik kütükten kesip çekebilir. Ayrıca servisteki fiyatı yazmamışsın , bu parçalar çok kurcalanan hareketli parçalar amirat bir süre sonra başını ağrıtabilir , çok tuzlu bir şey değilse yenisini servisten almakta fayda var derim.
benim accentinkiler de kirilmisti japonla yapistirip bir parca zimba telini lehimle isitarak kirilan plastige gommustum. lehimle zimba telini gomerken kabaran plastigi de hafiften zimparalayip ice gocen kisimlara macun dolgu yapip donunca tekrar zimparaladim ve ince bir katman tıs tıs boyayla boyayıp taktim yerine. su an hic kirilmamis gibi gorunuyo ve islevini sorunsuz yerine getiriyolar
Bahsettiğim parça bu sol taraftaki kırılan parçalar ızgaranın içinde olduğu için ızgarayı tamamen söküp japonla tamir ettim çalışıyor ancak sağ taraftaki parçalar kayıp temin edebileceğim bir yer var mıdır?
Cikmacilara bakabilirsiniz. Ama onlarda komple satacaktir HTC Sensation Z710e cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
üzerinden yıllar geçti ama bu soruna çare bulamadım bugün dolanırken böyle bir site buldum sanırım derdimizin çaresi burada fakat güvenilir midir bilemiyorum http://www.venttabs.com/