Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

hava yastıkları

'Teknik Sorunlar ve Çözümleri' forumunda Ümit Zengin tarafından 15 Eylül 2009 tarihinde açılan konu

1. Ümit Zengin

Ümit Zengin Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    4
    Ad Soyad:
    ümit zengin
    Yaşadığınız Şehir:
    35-İZMİR
    arkadaşlar slm;beni bir konuda aydınlatırmısınız,önce cahilliğime verin..!konu şu bir arkadaşımın başına geldi,herhangi bir aracın teknik detayını incelerken kaput,bagaj,altı ,üstü derken en azından inceleme şansımız var.benim sormak istediğim aracın orijinalinde var olan hava yastıklarının gerçekten o anda var olup olmadığı veya faal olup olmadıklarını nasıl anlayabiliriz.? çünkü arkadaşın aracında kazadan sonra baktıklarında sürücü hava yastığının daha önceden patlamış olduğu,yolcunun ise tamamen söküldüğü şeklinde rapor tutulmuş,yani çıplak gözle veya başka bir teknik yönden nasıl anlarız,malum kapalı bir kutu.? selamlar kolay gelsin

2. MSC

MSC Site Yetkilisi Yönetici

Alınan Beğeniler:
    16,970
    Ad Soyad:
    Serdar
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    ERA'larda kontak pozisyonundayken airbag lambası yanar ve 6 saniye sonra söner. Eğer 6 saniye yanar, 1saniye söner ve yanmaya devam ederse airbag'lerle ilgili hata kodu vardır yada airbagler devre dışıdır.

3. djnone

djnone Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    evet arkadasın bellırttıgı gıbı benım i20 dede kontagı yarım cevırdıgımde abs airbag lambaları 5 saniye boyunca yanıyor ardında sönmelerini bekliyorum söndüğünde artık araba gitmeye hazır. sönmezse problem var demektir

Bu Sayfayı Paylaş