Merhabalar.2001 milenyum 16v aracım var.Hava filtresi kazanının ağzini elimle kapattiğimda motorda değişiklik olmuyor normalde stop etmesi lazım değil mi? Başka yerden havami alıyor acaba? Yada benmi yanlış biliyorum sadece tek bir yerden hava girmesi gerekli degilmi? Bilgilendirirmisiniz lütfen.
Hava filtresinden geçip motora hava giden hortumun girişini kapatmanız gerekir. Siz kazan diyorsunuz anlamadım , en azından benim i20 de hava filtresinden motora hava götüren boru var öyle düşündüm. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Hocam hava filtresi takılan kazana bağli bir plastik aksam daha var ucu açık yani hava girişi oradan oluyor.Orayi elimle kapadigimda tepkime olmuyor.Baska yerden hava alıyor gibi.Havayi hiç almamış olsa stop etmesi gerekir diye biliyorum.Yanlismi biliyorum acaba diye buraya soruyorum .senin aracın hava girişi farklı olabilir belki ama mantık ayni
Bi fotoğraf gönderirsen net anlayalım. Evet anladım tam olarak ne demek istediğini lakin şunu hesaba katmıyorsun. Aracın vakumlaması çok fazla. Izgara arkasında yer alan girişi kapatsan bile onun hava filtre kazanıyla birleşim yerlerinden bile hava alacaktır. Hava filtresinin kenarından hava vakumlayacaktır. Çok şüphen varsa başka bir yerden aldığına dair elektronik sigara içen birisi o ızgaradan içeri üflerse duman bir yerden çıkarsa o yer delik dersin. Araç güzel çalışıyorsa başka bir yerden hava almasına rağmen beyin ayarı sağlamıştır. Hortum vs delik olsa sesi gelir zaten. Çok kafaya takma.
Hocam demek istediğim sadece tek yerden alması sağlıklı degilmi? Açık yer varsa orayı kapatmak daha sağlıklı olmazmi
Evet bariz bir açıklık varsa kapatman daha sağlıklı. Filtre edilmemiş hava girmesin. Elinle tam kapatamamış olabilirsin. Bezini tıkayacaksın ne bezi direkt koli bandı yapıştıracaksın hava giriş yönlendirme plastiğinin ağızına bak o zaman net anlaşılır. Koli bandıno araç çalışmazken yapıştır.
benzinli motor, rölanti motoru ve karter havalandırması gibi farklı noktalardan hava alabilir. yani boğazı tamamen kapatsanız da çalışır.
hocam arac benzinde calısırken kalkışta titreme tekleme olmuyorken lpgde oluyor.Lpg kiti komple yeni değişti,bujiler ,kablolar,bobin vs herşey sıfır ve orjinal takıldı.aracın çalışmasında sorun yok ,10 gün çalıştırmasam bile tek marşta çalışıyor,devir dalgalanması ,rolanti oynaması,stop etme cart curt hiç yok ama lpgde kalkışta teklemeyi ,rolantide biraz sarsıntılı ve sesli çalışmasını anlayamadım.2 defa afr ayarıda yapıldı.Benmi acaba cok abartıyorum bilemiyorum.