aracım 2000km gecti..hava filtresini taktım.we tupun vermiş oldugu rahatlıkla bastım..zewkini aldıktan sonra normal filtreyi taktım...2-3 gun oyle surdum...ama farkeden birsey olmadı.sanki performans filtresi takılıymıs gibi gaz cekiyor..sizce bu normalmi???yardımmmm
Sanırım performans filitresinden bahsediyorsun, çekiş olarak pek bir şey farketmez, hp cinsinden en fazla 1 - 1.5 hp farkeder'ki bunu sürücünün farketmesi çok zor...
"performans filtresi takılıymıs gibi" sanırım performanstan bahsediyor...https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley4.gif
psikolojik olabilir, atmosferik ve düşük hacimli araçlarda ara devirler hariç hissedebileceğiniz bir fark yaratmaz performans filtresi.
peki bunun lpg ile alakası nedir.onceden bu kadar fazla yakmıyordu.filtre taktıktan sonra cok yakmaya basladı..suan standart filtre takılı yine performans filtre takılıymıs gibi gaz yakıyor
LPG'de filitre çok önemli ancak cinsi değil, temiz yada kirli olması, eğer aşırı yakıt yakıyorsa filitre kirli demektir ama temiz olduğu halde yine çok yakıyorsa o zaman ayar yaptırmak gerekir...