arkadaşlar bende era dizel var bilgisayara bağlattım ve p1186 yakıt başınç reg. p0087 yakıt basınç izo çok düşük p0402 aşırı eksoz gazı çıkışı diye hata verdi ancak buhata kodları ile ilgli hangi parçalarda sıkıntı var bilemiyorlar deneme yanılma ile yapacağız diyorlar .yardımcı olursanız sevinirim. Düzenleyen : kontek
bence bunu yetkili servis dememiştir çünkü servisin mantığı öyle değil servis derki komple yakıt sistemi değişecek fiyatı xxxxTL
CEvap zaten kodlarda ! Başlangıç hatalı ise sonu zaten hatalıdır. yakıt basıncı düşük! Benzinli yada dizel, Düşük basınç enjektör ve bağlı parça gurubudur. (Düşük bir ihtimal yakıt Filtre doluluğu + kötü yakıt ) Denencek tarafı yok ki. Nasıl servis ki bu!!! Düzenleyen : Ogun
Aynı hata bnim araçtada çıkıo p 1186 p0087 arızası bazen yapıo gaz kesiyor ve stop ediyor araç 2007 getz dizel napıcamı bilmiyorum deneme yanılmamı yapcaz bi usta rail müşürü değişcek depo senınkinde temizletmeye gerek yok diyor ,, baska usta depo temizlencek ve yakıt borusu diyor napıcam bilmiyorum boşuna parada vermk istemiyorum deneyerek az para değil