Merhaba arkadaşlar 2000 Accent Milenyum aracıma ufak tefek değişiklikler yaptım Stop karartma(sprey boya ile) Ses Sistemi(Teyp,anfi,subwoofer,kompenant,montaj) = 850TL Ön Teyp Gövdesi = 50TL Beyaz Farlar = 30TL Beyaz Sisler = 20TL Bagaj,iç ve Park aydınlatma şimdilik bu kadar daha yaptıkça buraya foto eklicem görüşleriniz şöyle şöyle yaparsan daha iyi olur diyebileceğiniz şeyler varsa söyleyin ha bide unutmadan söyliyim plaka altındaki ledi babam takmış sökcem onu hem tam ortada değil hem de bi yerden kesmiş söküp başka yerde kullanmayı düşünüyorum
aslında fazla bi şey yok ama saolun yine de eklemek istedim ufak tefek şeyleri yapıyorum çünkü annemde kullanıyor bi bayana abartılı olmayacak şekilde yapmaya çalışıyorum
güzel gerçekten temiz ve şık duruyor kazasız belasız kullan Koray ne oldu senin araban takip edemedim ? durumu nedir ?
Teşekkürler yok Sakaryalıyım ya plakadan dolayı öle dedim plaka DD ya teşekkürler koray hocam teşekkür ederim arkadaşlar bugün arka kapıdaki filmleri söktürdüm çok içim cızladı gayet güzel duruyordu aslında ama 154TL cezası olduğundan mecbur söktürdüm 10km'lik yolda 5 tane çevirme vardı bide arka yollardan gitmeme rağmen onları görünce diken üstünde gitmektense söktürürüm dedim ve malesef kapıdaki filmleri söktürdüm plakanın altındaki led'i de söktüm