Bugün bi kaza geçirdim. Kırmızı ışık ihlali yapan bir araç yandan bana çarptı. Aracıma çarpan kişi hatasını kabul etti, karşılıklı uzlaştık ve trafik tespit tutanağını doldurduk. Tutanağın kopyasını karşı tarafa verdim aslı bende kaldı ve olay yerinden ayrıldık. İlk kez trafik kazasına karıştığım için kazadan sonra eve geldiğimde internette ufak bi araştırma yaptım ve sigorta şirketlerinin hasar dosyası açmak için istedikleri evraklar arasında alkol raporunun da bulunduğunu gördüm. Biz olaydan sonra böyle bir rapor almadık. Bundan sonraki süreç nasıl işleyecek merak ediyorum açıkcası. Henüz sigorta şirkerti ile irtibata geçmedim, yarın işlemleri başlatacağım. Tecrübeli abilerimiz ve arkadaşlarımızın yardımını bekliyorum. Kazanın fotoğrafları:
Sağolun teşekkür ederim. Karşı tarafta alkol yoktu. Eğer bu belge zorunlu değilse sıkıntı yok anladığım kadarıyla.
Zornlu değil diye biliyorum. Ancal ölümlü veya yaralanmalı buyuk kazalarda kesin alınması gerektigini biliyorum. Daha dogrusu polisin gelmesini gerktiren turde kazalar için kesinlikle alınması gerekiyor.
geçmiş olsun.allah hiç kimseye kaza bela vermesin.ben daha kaza tespit tutanağı nasıl doldurulur onu bilmiyorum.umarım lazım olmaz
alkol testine gerek yok zaten eger işin içinde alkol varsa elinizdeki tutanagı doldurmamanız gerekir bu durumda polisi çagırmanız gerekli..yani sıkıntı yok. tutanakla birlikte karsı tarafın ruhsat, ehliyet, sigorta poliçesi fotokopileriyle aracınızı servise bırakabilirsiniz..
Yardımlarınız için teşekkürler. Aracı karşı tarafın ehliyet, ruhsat ve poliçe fotokopileri ile Ankara Kuruçayırlı'ya bıraktım. Bugün itibari ile de hasar dosyamız açıldı.
kuruçayırlı artık yetkili servis değil....herhangi bir aksilikte hyundaı hiç bir sorumluluk kabul etmez.Bence arabanı ordan alıp akbaka veya neziroğluna bırak Düzenleyen : mmt.88