Admireyi satıp era almaya karar verdik ama aracın hasar kaydı mesajı gönderdiğimizde Kayıtlarımıza göre **** 3148 şasi nolu aracın 06-06-2010 tarihinde SEL 1475 tk diye bir hasar çıkıyor araç o zaman kaskoluymuş araçta da sadece çamurluk boyalı sizce bu araç alınır mı alsak bile ileride satmak istesek çok sorun olur mu ? Şimdiden yardımlarınız için çok teşekkür ederim.
1475 TL bişey değil. Benim aracımda ufak bir sürtmem oldu. Tek parça boya, 2 bölüm lokal boya yapıldı, ayna değişti 1250 TL hasar kaydı var. Servis sağolsun...
Abi bizce onu pek fazla sorun etmedik ama SEL diye geçiyor araçta yapıldığında kasko varmış adamda 2 senedir kullanıyormuş hiçbir sorun yok istediğin ustaya servise göster diyor ancak biz alsak ileride satarken sorun olur mu ?
Ya Airbag açılmıştır kontak yapıp, yada elektrik aksamında birkaç değişiklik olmuştur. Bence büyük bir kayıt değil. Aracı beğendiyseniz alın gitsin.
1475 TL ye ne sel sorunu olacak Allah aşkına. Hoşuna gittiyse al gitsin. Ufak bir elektrik problemidir en fazla...
benim çamurluğun ve kapıda ufak bir düzeltme, 1 kapı + yarım çamurluk boyamaya sanayide 790 tl yazmışlar karşı tarafın sigortası ödüyor diye. şişiyor fiyatlar ödeyeni sigorta olunca. iyice baktırın temizle alınır bence de.
benim arabanında kapı değişti 2 parça boyandı 1500 den fazla bi masraf çıktı sanırım çok da öemsemedim satarken sorun olmuyor. begendiyseniz alın bence
hocam dolu yağmasından dolayı oluşan ezik ve ufak tefek lokal boyalarıda sel olarak yazıyorlar bilginize. illa araç sular seller arasında kalmış diye düşünmeyin
sel hasarlı araçların eğer selde suda kaldıysa genelde hasanı elektrik kısa devre vb problemleri olur. ama hasar tutarı düşük görünüyor. benim araçta 2011 yılına ait 1 adet çarpma bulunuyor tutar yazılı değil. bugün aldım. arabaya kaportacı baktı bosh car service baktı. sol ön kapı boyalı (çarpmadan dolayı çiziklerden) renk uyumu için sol taraf ve tavanı boyalı, sağ ön çamurlukta da boya var park ederken sürtmeden dolayı. boya cila badana meraklısı biri değilim. sonuçta burası istanbul ve en küçük birşeyde servisler derhal boyaya alıyor. araç 46600 km de. ben dizel arabada en çok motora bakarım. arabanın kapısı ne kadar sorun çıkartabilir ki? yada ağır hasar yoksa ne kadar sıkıntı yaşatır ki? ama motoru patlamak üzere olan 150 bin km de bir aracı boyasız hatasız diyerek satışa koyanlar mevcut. motorun içine temizleyici atıyorlar siz güzel zannedip alıyorsunuz 20 bin km sonra da motor sizi yolda bırakıyor. yani bu konular biraz hassas. emin olunan arabaları almak lazım.
kapının rengi tutsun diye diğer kapıyı boyayanlar var(sezops murat ın başına yakın zamanda geldi) ama tavanı işin içine katınca inandırıcılığı kalmıyor.
Bu resimdeki boyanan ön kapida cizik bile yoktu. Muhterem ustamiz renk tutturamayip benden habersiz kapiyi soldan saga dogru azaltarak boyayip aklinca bana yardim etti ve utanmadan para istemez dedi Yan yana parcalarda benim yasadigim sorunlari yasamaniz muhtemel ama tavan isin icine girince durum degisiyor.
aynen o var. aracımda hasar kaydı var yok demiyorum. ama tavan üstü yada tamamen yan yatmış bir araç değil. arkadaşın söylediğine göre kamyonet geri geri gelirken kasasıyla sol ön kapıya dayanmış, hasar tutarı yazmıyor, ağır hasar vs yazmıyor. keşke o zamanki sigorta şirketini bulup o zamanki resimleri de alabilsem diye düşünüyorum. tavanın bir köşesini boyayınca tamamını boyamak zorunda kalıyorlar bu kötü bir durum bence, amerikada renk tanıma makineleri vardı. aracın rengini cihaza okutup bilgisayara bellekle yüklüyorlar. makine o renge birebir uyumlu tam otomatik renk karışımı elde ediyor. 1 kapı boyansa dahi sizde renk uyumu sağlanmış oluyordu...bize ne zaman gelir bilmiyorum
2006 yilinda Opel Yetkili serviste surtmeden dolayi 2 kapiyi degistirtmistim.Gerizekali Y Servis aracin yanini boya tutturamadigindan boyamisti ve papaz olmustum Sonra 4 sene sonra diger tarafta hasar olusmustu sanayide boyattim mukemmel bir boya uyumu yapmislardi.
Selden arkadaşımı astra J sinin kaydı var araba tekerleklere kadar suda kaldı içine zarar vermedi servise çekildi biz pert diye çıkar derken araba 12 500 TL hasar kaydıyla çıktı. sel hasarı böyle olur 1450 TL hiçbirşey değil.
hocam hasar kaydı onemlı degıl.herkes takmıs kafayı hasar kaydına.kesınlıkle aracı gosterın.içinize sinerse alın gıtsın.normal bı durum hasar kaydı.cok buyuk mebla olmamak kaydıyla