arkadaşlar iyi geceler. bu eraların hangi paketinde dikiz aynasının üstündeki harita okuma lambası dene lamba var bi yardım ve elektrikli aynları sonradan yaptırabilirmiyiz ??
harita okuma lambası select ve style donanımlarında vardır şimdiki donanımlarında ise prime donanımda var
elektrikli ayna işi biraz pahalı olur, mesela yan sanayi ayna alsan 60+60 = 120 lira, orjinal kumandasivici 30lira, 30-50 civarı işçilik desek sana maliyeti 200 lirayı bulur, ama kumanda panelini yan sanayi yada çıkma daha ucuza bulursan daha iyi olur, orjinal aynanın teki 200 lira civarı servis 500 liradan aşağı yapmaz ayna: http://www.akparca.com/Accent-Era-Sol-Ayna-Elektrikli,PR-294.html kumanda sivici http://www.akparca.com/Accent-Era-Dikiz-Ayna-Ayar-Sivici,PR-1976.html düzeltme: yanlış parçaya bakmışım, sivic 30 liraymış, düzeltme yaptım Düzenleyen : Coşkun Özcan
iki kapı elektrik tesisatıda değişecek (elektrikli aynalı kapı tesisatı) bulmanda biraz zor ya çıkmacılardan yada servisten tabi bulabilirsen 30 tl de ayna iç kapaklar servis sizin dediğiniz o işçiliği en az 150 tl.den aşağıda kesinlikle yapmaz iyi akşamlar
ayna kumanda sviçi 25 tl komple değişmeyecek o bölge yani 2 ayna 120 tl (yan sanayi) tesisat 200 tl ayna kapağı 30 tl sviç 25 tl işçilik en az serviste 150 tl
sonradan farkettim ve düzeltme yaptım önceki mesajda, sivic 30 lira orjinal ayna yan sanayi 2 tanesi 120 ayna kapağını nereye kullanıcaksınız, boyama için mi 30 lira yazdınız, yoksa iç tarafa mı takılacak bence dışarda yaptırısanız tesisatı ve işçiliği daha uygun fiyata yaptırabilirsiniz
en iyisi normal manuel ayarlamak ne gerek var yan sanayi ayna takcan ya sağı göstermicek ya solu :S teşekkür ederim arkadaşlar ilgilendiiniz için
Arabayı alalı 4 ay bitti, aldığım gün aynaları ayarladım hala kullanıyorum, elektrikli ayna olmayışı çok da büyük bir eksiklik değil.
Benim çok işime yarıyor elektrikli ayna.. kaldırıma ya da başka biyere yanaşırken aşağıya doğru indirip lastiği yada aracı sürtme ihtimalini sıfıra indiriyorum..
evet bir de o var..yağmurda camı açıp ayna silme derdinden kurtuluyoruz ayna ısınınca su damlaları kayboluyor hemde suda durmuyor üzerinde..
10 mesajı doldurduğunuzda yeni konu açabilirsiniz. konu açmadan önce sorununuz için forumda arama yapabilirsiniz.