Yöneticimiz Serdar Bey Diğer Konusunda Gerekli Uyarılarda Bulunmuş Ama Nafile Kafa Sabit Kalmış .... https://www.hyundaiclubtr.com/showthread.php?27590-NECVOX-bilgisi-olan-varmı-yardım
belki benim vazifem değil ama yeni üye olan ve forumu tam olarak tanımadan konu açan arkadaşlara daha yumuşak bir uslupla uyarıda bulunsak daha iyi olurgibi geliyor.Şimdi büyük ihtimal bu Tarkan bey bu foruma bir daha yazmayacak.
Belki öyle ama ali abicim iki konuya da bakarak cevap vermeni istiyorum. Nasil bi navigasyon͵ tasinabilir mi double teyp mi belli degil... bunlarin bir sürü cesidi var. Bu konu icin konusiyim bir sürü navigasyon sistemi ve bunu kullanan markalar var. Burda marka dahi belirtilmemis nasil cevaplanabilir ki? LG-E730 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Navigasyon cihazınını içinde takılı olan hafıza kartı çıkartılır daha sonra navigasyonun markası neyse onun internet sitesine girilir orda güncelleme işlemleri için bir kurulum dosyası olur o kurulumu bilgisayara indir ve kur programı çalıştır. daha sonra navigasyondan çıkan hafıza kartını bilgisayara bağla. program kartı gördükten sonra güncelle bu kadar.
Mutlaka aynı sorunu yaşayanlar olacaktır benzer sorunu yaşayan arkadaşlar forumu ziyaret ettiklerinde artık bu konu üzerinden sorunlarını çözebilirler.. Ben bu sorunu yaşadım navigasyon güncelliğini yitirdiği için açılmıyordu servise gittim ya kartın bozulmuş ya virüs girmiş dediler yenisini getirtiriz 150 liraya dediler. Bende teknolojiyi seven bir insanım ufak bir araştırmayla olayı çözdüm.