Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Hararet sorunu...

'Accent Forum - Club' forumunda ShindLer tarafından 12 Ekim 2008 tarihinde açılan konu

1. ShindLer

ShindLer Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Aracıma bir hafta önce segman atıldı.Zaten ne olduysa ondan sonra oldu.Bugün araçla yola çıktım.Önce herşey normaldi.Hararet normalde seyrediyordu.Sonra bir ara hraret gösregesine baktım,hararet fırlamış,çektim sağa soğumasını bekledim.Suyu kontrol edip tekrar çalıştırıp devam ettim aynı şey oldu.Üstelik fanda bir çalışıp bir çalışmıyor.Sorun sizce ne olabilir.?

2. zinarturgut

zinarturgut Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Büyük ihtimalle elektrik sisteminde bir temassızlık vardır. Fan bu yüzden devreye girmiyordur. Mutlaka baktırın aracınıza. Yoksa conta yakarsınız...

3. Cephun

Cephun Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    aracınızın modeli nedir acaba?

4. musti1633

musti1633 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Bu arabalar kolay kolay hararet yapmazlar. Büyük ihtimal sorun fanın çalışmamasıdır.

5. Cephun

Cephun Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    benim aklıma fan müşürü geliyor.acilen bi tamirciye gösterin aracınızı.yoksa arkadaşın dediği gibi conta yakarsınız başınıza yok yere dünya kadar masraf çıkar

6. Misafir

Misafir Guest

Öncelikle geçmiş olsun, aracınıza segman attırdığınızı belirtmişsiniz, acaba çok sıkı'mı oldu, hararet yapılan işlerden de kaynaklanabilir, arabadan'da, başka bir sitede bu konuda attığım bir mesajı copy yapıyorum.

Bu seçenekleri kontrol edin.........

7. ShindLer

ShindLer Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Arkadaşlar araç 1999-accent-otomatik.Aracı bir ay önce aldım.Yağ yaktığını biliyordum aldığımda.Sorunu çözmek için segman attırdım.Aldıktan sonra fazla yol yapmadım.Taaki bugüne kadar,bugünde bu problemler oldu.Fan çalışmıyor demiyorum.Fan bazen çalışıyor bazen çalışmıyor.Fakat çalışsada yeterli olmuyor.Bir şeye dikkat ettim.Yola çıkınca hararet termostat nedeniyle çok çabuk ilk çizgiye geliyor.Sonra orada bir müddet durduktan sonra uukarı hareket başlıyor ve durmuyor,durmadan yükseliyor.(Bu arada önceki kullanıcı termostatı iptal ettirmiş.Segman atılırken yeni termostat takıldı.)

8. Cephun

Cephun Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    yine sölüyorum bence fan müşürü

9. ShindLer

ShindLer Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Bu arada arkadaşlar araç çalışmazken radyatör hortumu gayet yumuşak.Fakat çalıştırınca hortum sertleşiyor.Bu duruma bakarak radyatörün hava yaptığı söylenebilirmi.Ayrıca radyatör suyu eksilmiyor.

Bu Sayfayı Paylaş