Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Hararet Problemi

'Teknik Sorunlar ve Çözümleri' forumunda sedatdeniz tarafından 27 Haziran 2012 tarihinde açılan konu

1. sedatdeniz

sedatdeniz Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Merhaba,

2 hafta önce Accent Admire 1.6 aracımın olduğu yerde çalışırken klimasını açtımi, içinde akrabalar vardı düğüne gidecektik. yaklaşık yarım saat 4.kademe de çalıştı klima. sonra yola çıktım ve hararet göstergesine baktım. dibe vurmuştu. hemen durdurdum açtım kaputu baktım arabada bir sıkıntı yok, su kaynamamış bile. sonra yola devam ettim ve 1 hafta sorun olmadı.

Geçen hafta yolda giderken göstergenin hafiften yükseldiğini gördüm. hemen çektim kenara, normalde radyatör kapağını açardım, bu sefer genleşme kapağını açtım ve su üstüme püskürdü ve her yerim yandı. o acıya rağmen baktım bir yerden su akıtıyor. 10 litrelik su alıp doldurdum ve tek elle eve kadar kullandım arabayı. Geçen gün tamire verdim. motor bloğunun orda, manifoldun arkasındaki "tapa" delinmiş dediler ve o değişti. genleşme kabına giden hortumda yarılmış bir de o değişti. Aldım arabayı artık kaçak yok ancak araba ısındıktan sonra, hararet göstergesi iki noktanın üst noktasının orada duruyor ibre. ara arada üzerine çıkıyor, sonra tekrar ikinci noktaya geliyor. benim arabam her zaman yaz-kış ilk noktada olurdu ibre. şu an o bölgeyi bile geçiyor . bunun sebebi ne olabilir acaba. fanlarda problem yok, ikiside açıyor.

2. MSC

MSC Site Yetkilisi Yönetici

Alınan Beğeniler:
    16,981
    Ad Soyad:
    Serdar
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz

Bu Sayfayı Paylaş