Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

hararet göstergesi

'Elektrik & Elektronik Sistemler Sorun Ve Çözümleri' forumunda kaf-kef tarafından 21 Ocak 2015 tarihinde açılan konu

1. kaf-kef

kaf-kef Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Ad Soyad:
    bilal yılmaz şahin
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.5 CRDI (2006-2012) MC
    selamın aleyküm... accent era 1.5 cdri vgt 2010 araç aldım araç 138000 de araçtan şikayetim yok ancak yaşadığım şehir kayseri olduğundan dolayı soğuk bir havaya sahibiz başka aynı tip araçta gördüğüm kadarıyla motor ısınmadan orta göstergede sol tarafta hararet göstergesi mavi yanıyor... ancak benim aracımda soğuk havalara rağmen hiç yanmadı. araştırmalarıma göre ilk ısıtma kontağında bile kontrol amaçlı yanması gerekiyor hem kırmızısının hem de mavisinin...ancak benim araçta sadece kırmızısı yanıyor ve oda airbag lambası ile birlikte sönüyor. bu yaşadığım olay bir arıza belirtisi mi yoksa normal bir şey mi ? bana yardımcı olabilir misiniz ?:RpS_mellow:

2. ibrahimleventkeskin

ibrahimleventkeskin Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Ad Soyad:
    İbrahim Levent keskin
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.5 CRDI (2006-2012) MC
    Aleyküm selam, arkadaşım aynı dertten bende muzdaribim. Acaba bu araçlara hararet göstergesi takılır mı bunu araştırıyorum. Araçta kırmızı hararet ışığı yanmaya başladığında çok geç oluyor. bu konuda bilgi sahibi arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

Bu Sayfayı Paylaş