95 model 1.5 gls aracımın motoru sıcakken hararet göstergesi dipte duruyor normal seviyesine yükselmiyor, dipten biraz çıkıyor sonra tekrar iniyor vede arıza lambası yanıyor.fan çalıştığında arıza lambası yanıyor fan susunca sönüyor(bazen devamlı yanıyor değişkenlik gösteriyor) ama hararet yine çıkmıyor.bu sorunu her zaman yapmıyor bazen herşey normal şekilde çalışıyor.bundan 20 gün önce fan direkt olarak çalışıyordu fan açtıktan sonra kapanmıyordu göstedim muşurdan dediler fan muşurunu değiştim birkaç gün sonra bu sorun ortaya çıktı tekrardan gittim silindir kapağı contasının gevşek olabilceğini bakmaları gerektiğini söylediler akşama doğru gittiğimden bakamamışlardı bende bi tek pazar günü boş olduğumdan gösteremiyorum bi ara bi fırsat bulup baktıracam ama sizlerle paylaşmak istedim.bu sorun neden kaynaklanıyor acaba.
aracı dün gösterdim termostat arızalıymış açık kalıyormuş.değiştik sorun çözüldü.bu arada termostat 20 tl.
https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley20.gifiyi tahmin etmişim, bu arada geçmiş olsun, sorununuzu ucuza halletmenize sevindim.