Arkadaşlar Merhaba, Benim arabanın lastikleri Dunlop ve acayip ses yapıyor.Benim Lastiklerim 195x55x15 olduğundan fiyatları pahalı Michelin bayisi 240 lira fiyat verdi.Araştırmalarıma göre yeni VW Golflerde Hankook Ventus kullanılmaya başlamış ve test verilerinde en sessiz lastiklerden biri seçilmiş. Benim çok samimi olduğum bir lastikçi arkadaşım bu lastikleri çok övdü. Lastiğin tanesine 137 Lira fiyat verdi ve 6 Taksit. Ayrıca Nitrojen basacağını ve süspansiyonda da fark edilir derecede rahatlama olur dedi. Yorumlarınız nelerdir teşekkür ederim.
selam turgay bey korede bile su anda genesis coupe larda bu lastiklerden var ........... https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley4.gif
Herkes çok övmüş bu lastikleri Lastikçi gel memnun kalmazsan sökersin dedi. Aslında benim bundan önceki Getzlerin ilkinde Kumho vardı ve acayip sert lastiklerdi sonraki Getzimin üzerinde ise Hankook vardı süspansiyon bariz daha iyiydi.
Turgay hocam bu lastikleri bende araştırmıştım bi arkadaşım bmw 'sine koymuştu olm bu ne fln demiştim araştırdığımda üst sınıf bir çok lastiğe kafa tuttuğunu görmüştüm
abi aslnda test sonuçlarının son sayfası bu ıslakta kuruda vs tüm şartlarda test ediyorlar sonuçların ortalamaları öyle Goodyer F1 birinci hankook ikinci aşağya doğru gidiyor sıralama
Yeni Focuslarda da hankook geliyor.Kötü lastik olsa Ford kullanmaz diye düşünüyorum.Focusların içeriye fazla yol sesi aldığı düşünülürse sessiz bir lastik diyebiliriz.Deneyimim bu şekilde.