İnternetten silecek siparişinde bulunacağım fakat silecek ölçüsünün hangisi olduğunu bilmiyorum özellikle yeni çıkan muz silecek lerden alıp takmak istiyorum fakat internetten sipariş edeceğim için ölçüsünü tam olarak bilmem lazım birde sanırım şöför tarafıyla yolcu tarafının ölçüleri farklı hangi ölçüde sipariş etmeliyim.? ..Ayrıca belki ihtiyacı olanların işine yarar hepsiburada.com da şuan oto silecekleri çok ucuz ve üstelik kargo bedava fiyatlar 3-4 tl den başlıyor modeline göre
elinize metreyi alıp silecekleri ölçebilirsiniz. sağ sol boyutları farklıdır büyük ihtimalle. benim aracınki 40 ve 45 cm idi yanlış hatırlamıyorsam. Düzenleyen : Köksal Yılmaz
aracım excel 1994 gls aslında en iyisi metreyi alıp ölçmek ama hep uygunsuz zamanlarda aklıma geliyor bir metre bulupta aracın başına gidip ölçemedim..aramızdan bunu bilen birileri vardır umarım
muz silecekler tam randıman vermiyor tavsiye etmem. orjinalleri 70-80 lira diğerleri çin malı. burda dolmuş taksicilerin hepsinde var adamlar kör gidiyor yağmurda. önemli bir mevzu bence. bosch servisinden bir çift silecek 25 liraya temin edebilirsiniz. bir iki penseyle düzelttikten sonra sessiz ve tertemiz silmeye başlayacaktır. birde güneşli havalarda çok az vazelin sürün.
sonunda metreyi elime alıp ölçdüm silecekleri sol için 555 sağ için 50 cm lik muz sileceklerden sipariş ettim.yalnız üzerindeki silecekler biraz daha kısaydı ama ben biraz daha uzunundan sipariş ettim kontrol ettim boyutu kurtaracak bu ölçülerde. ...Herbir sileceği masus ayrı markadan sipariş ettimki kullanımda hangisi daha iyi görüp birdahakine ona göre sipariş edeyim zaten tanesi 4 tl ve kargo dahil ...ayrıca radyatörde biraz su eksilmesi vardı bu nedenle radyatör temizleyici ve radyatör onarıcıda sipariş ettim ..Radyatör temizleyici 10 tl onarıcı biri toz halinde 4 tl diğeri sıvı halinde 11 tl ...Birkaç güne elime geçecek deneyip sonucunu yazarım buradan ..bunları hepsiburada.com dan aldım oto malzemelerinde kargo ücretsizdi
arkadaşlar aracım accent era dream car inwells marka banana silecek kulllanıyorum bir hafta oldu hem sessiz hemde mükemmel temizliyor ölçüler sol 55 cm sağ 40 cm 20 tl ye aldım bilgilerinize
Konuda mevzu olmuş diye paylaşmak istiyorum. Kaliteli olsun en iyisidir diye Astraya Bosch marka silecek aldık sadece bir sezon kullandık sonra silmemeye başladı. Şimdi muz silecek aldık çok güzel siliyor sanki camı biri kurulamış gibi zerre su bırakmıyor. Önemli olan muz silecekte kaliteli olması ve yazın sıcaklarda silecek lastiği ile cam arasına bir parça cam sıcağından bertaraf edecek brşey koymak, böylelikle uzun süre kullanabilirsiniz.
siecekleri aldım sağ için SVS marka olanı sol için Modacar olan markayı almıştım sağ için 50 cm olan çok iyi oturdu ve siliyor ama şöför tarafındaki 55 cm olan Modacar marka tam oturmuyor nedense orta kısmı çok hafif havada kalıyor basmıyor bu nedenle tam silme sağlayamıyor çıkarıp eskisini taktım bu nedenle alacak olanlar SVS marka olanı tercih ederse daha iyi olacak sanırım. ...Radyatör temizleyiciyi kullandım sonrada onarıcıyı kullandım su eksiltmeyi tam olarak kesmedi ama sanırım azaldı su eksiltme bunu bir süre daha gözlemlemem gerekiyor ...Yalnız radyatör temizleyiciyi kullandığımda kaloriferi açıp çalıştırmayı unuttum sanırım açıp çalıştırsam su devridaimi kaloriferin radyatöreünüde ulaşıp bir miktar temizleme yapardı bir dahakine öyle yapacağım ..Bu arada benim kalorifer artık hemen hemen hiç ısıtmamaya başladı eskiden o 2 dakikada arabayı hamam gibi yapan ısıtma sisteminden eser yok artık kışda geliyor bir çareler bulmak lazım (
Arkadaşlar Merhaba Benim 1997 Model Accent Arabam Var 1.3 Gl Ben Pratikerde Muz Tipi Silecek Alacağımda Ama Sileceklerimin Boyutlarını Bilmiyorum
Hocam benim araca 45+55 uydu büyük ihtimal onada uyar ama ilk mesajda böyle soru sormak olmamış önce bir kendizi tanıtsanız iyi olur... https://www.hyundaiclubtr.com/forumdisplay.php?10-Tanışma