Shell de iyidir. Opet, katkili oldugu icin bazi araclarda problem cikariyor diyorlar ama bilemiycem fazla.
Arabayı aldığım günden bugüne Opet eurodizel kullaniyorum. Gayet memnunum. Çok zor durumda kalırsam istasyon durumuna göre PO, shell den yakıt aldığım oldu. Herhangi bir yerden gönderildi...
bizim buralarda en yakın aytemiz petrol var pompacıya sordum opetin gazını kullanıyoruz dedi cekiş cok güzel ama her 10.000 kmde lpg filtresini söktürdüğümde filtreden simsiyah toz kurum gibi seyler çıkıo.lpg servisi sadece senin arabayı söktüğümüzde bu kömür tozu gibi seyler cıkıyor diyo acaba bunun sebebi nedir bilenler varmı?
Aynen katılıyorum üstad. Bana göre de şu an piyasadaki en iyi lpg shell de. Opet katkılı ve bir süre sonra bazı sakatlıklar çıkarabiliyor. Shell derim başka da bir şey demem.
Müşterilerime SHELL gazı tavsiye ediyorum kendim de kullanıyorum sıkıntı yaşamıyoruz.Filtre değişimlerde SHELL kullanılan araçlarda tortu ve kirlilik gözükmüyor öneririm.
Benim aldığım önem sıralaması şöyle; 1-Shell 2-BP 3-Mogaz (eve yakın olduğu için ) 4-PO 5-Total (2-3 kere anca almışımdır )
Çok gaz denedim. Bp nin gazıyla (hepsinden pahalı olmasına rağmen) daha uzun yol gittim. Aracın çekişide iyiydi.
lpg yi aracıma yeni taktırdım. mavi enjektörlü BRC genel olarak memnun kaldım yakıtta hatrı sayılır bir düşüş var. önceden cok mesafeliydim lpg ye ama keşke hep kullansadım diyorum. po daha iyi geldi shell den.
bu iş istasyona da bağlı bence. mesela shell in iki farklı istasyonu arasında bariz farklar oluyor. sivastan aldığımız po euro diesel ile kayseriden aldığımız arasında çok fark oluyor.