arkadaslar mehaba arabamın 60000 km bakımı geldi piyasada birçok yağ var ama hangisini kullansam daha saglıklı kara veremedim 50000 de castrol magnatec 10/40 kullandım ancak bu yagın yarı sentetik bile olmadıgını duydum normalde benim bildiğim castrol yagda dünyanın eniyi markalarından biridir evet görüşlerinize ihtiyacım var saygılar
castrol magnetecın yarı sentetık olmadıgını kım soyledı 20/50 numara yaglar madenı 10/40 olan yaglar ıse yarı sentetıktır ve 0/30 numaralı tam sentetık yaglarda var bunların hepsı castrolde mevcut ben 10/40 magnetecı 45 lıraya aldım memnunum
ben 10/40 kullanıyorum castrol...1.3 benzin/LPG var bendede... 10/40 castrol tavsiye ederim Düzenleyen : koray2907
hocam dikkat ettiyseniz son zamanlarda castrol magnatec in ambalajının üzerinde hiçbir ibare yok sentetik veya yarı sentetik diye ben mobil in castrol a dava actığını ve daha önceki ambalajlarında yazan yarı sentetik ibaresinin kaldırıldığını duydum ve ambalajına baktıgımda da yarı sentetik diye birşey yazmıyor