merhaba arkadaşlar ilk önce foruma yeni üye oldum işin açıkçası sevdim burayı benim sıkıntım şu aracım hyundai getz 1.4 2007 model 90000 km de dün sanayiye gittim yağını polen tüpünü ve hava filtrelerini değiştirdim. Triger setini de sordum bunun için bana servsite taktıklarının aynısını taktıklarını ve 400 tl ye halledebileceklerini söylediler. taktırmadım. Eve geldim internette gmb dayco gibi bir sürü kayış firması gördüm. ve fiyat açısından baya makul geldi. Bu triger setlerini veya bu tür diğer marka triger setlerini kullanan arkadaşlar varsa yardımcı olabilirmisiniz bu tür yan marka bir triger seti taktırsam sıkıntı olurmu olmazmı?
GMB orjinal üstünden çıkan marka onu takın derim bende geçen sene ilk defa değiştirdim orjinali GMB çıktı veya dayco taktırın bu iki markada kalite açısından iyidir
Bana adam 400 tl falan dedi orjinaline. Bu markaları taktırdığımızda ileride motor aksamında bir sıkıntı yaratırmı ?
400 mü? ne 400 ü abi daha dün admireye gmb set aldım 90 tl işçilik 100 tl aldım 190 200 tl arası bişey tutar işçilik dahil en fazla hadi set en fazla 120 150 lira olsun servis o parayı alır servise gitsen
dostum bana bilgi verseniz biraz. Bu benim ilk arabam çok kararsız kaldım orjinal taktırmak vey taktırmamak konusunda. yani arkadaşlarım orjinal taktır diyorlar. sollamaya çıkarsın falan diyorlar koparsa ne halt etcen diyorlar gözüm kokrtu açıkçası. Yani bu yan sanayi markaları taktırdığımızda ileride sıkıtı çıkarırmı çıkarmazmı bir bilgi verseniz
orjinal dedikleri marka GMB'dir hyundaılerin üstünden çıkan kayış markası GMB dir sen yine GMB taktır fiyata gelince fiyat bana pahalı geldi sen en iyisi GMB marka bi kayış al güvenilir bi ustaya değiştirtir ustayı parça işine katma çünki ne taktığını bilemessin ama gmb marka bulamassan dayco veya gates te taktırabilirsin bu üçünüde takmışımdır şu zamana kadar hiç şikayet almadım bu üç markadanda
Herhangi bir sorun yaşamadınız yani anladım o zaman orjinale kasamaya gerek yok anladığım kadarıyla . Bana link atma ihtimaliniz varmı alabileceğim. Sağlam bir yerden. Sanırım bu gmb ve daycoların çakmalarıda oluormuş.