dandık markalardan uzak dur kalıtelı ıyı bır marka bul taktır fıyatı ucuz dıye kotu lpg sıstemlerını taktırma. fiyatları ıse sanayıde 1500 ytl baslıyor 3000 ytl kadar var sanırım.
atiker ucuz olduğu için herkeste bir soru işareti oluşuyor ama atikerden baya bi şikayet eden var diğer sitelere bakarsan türlü türlü sorun yaşayan var.brc zavoli ve tatarini gibi markalardan pek şikayet yok.Pahalı olsun kafan ağrımasın.bu arada kaç km yapıyorsun senede?
brcdede en az atiker kadar fazla şikayet var özellikle check lambasını yakıyor diye.buna katılmıyorum.elbette bütçeniz uygunsa brc.ama kısıtlı bi bütçeye sahipseniz atikeri biçilmiş kaftandır.
2000 model 1,5 gl milennium kasa sahibiyim bende zamanında çok araştırdım taktırmak için ama bi tanıdık vasıtasıyla atiker taktırdım şu ana kadar en ufak bi soruna karşılaşmadım ne fazla yaktırıyor nede tekleme felan yapmıyor bence bu iş ustada bitiyor usta ne kadar işini iyi yaparsa sistemde o kadar iyi oluyor.bence siz önce iyi usta araştırıp sonra içlerinden marka tercihi yapın.
ayrıca ben 1000 ytl 10 taksitle taktırdım yaz başında. haberiniz olsun pazarlık yapın muhakkak düşerler https://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley2.gif
2002 accent sahibiyim...bu yaz KME taktırdım...sorunum vardı ancak hava akış sensörünü ve gaz kelebeğini temizlettikten sonra bir sorunum kalmadı..memnunum...yakıt olarak şöyle söyleyeyim: daha önce 100 ytl benzin alıyodum şehiriçi 290 km civarı yapıyordum..şimdi 60 ytlye tüpümü dolduruyorum yine aynı km yapıyorum..yani her depoda yaklaşık 40 ytl karım oluyor..
Merhaba BendeHyundai Accent 1999 var.LPG noramal araç injektörlü sorun yaşıyorumbende Sıralıya geçmek istiyorum.Bunun için markaları araştırıyorıum..BRC fiyat olark pahalı ama yeni nesil bir sistem sorunları en aza indirgemişler..Siteisnden kontol edeblirsim
Accent Milenyum 1.3 motor benim araba.Aynı sıkıntı bende de var.Atiker mantıklı geliyor.Tabi doğruyu söylemek gerekirse fiyatından dolayı Atiker düşünüyorum.
2000 Accent Milenyum lacivert 25.000 km dir gaz ile kullanıyorum. Tecrüblerim 1- LPG Markadan ziyade usta önemli. Ben Maslak oto sanayide VOLTRAN ana distribütörü Abaniklere taktırdım geçtiğimiz haziranda. 2- 25000 km yapınca benzine göre baktığımda 1.5 yılda 1100 YTL verdiğim parayı çıkarttım üstüne 500 YTL kazandım 3-Ben tercihimi YERLİ malı diye VOLTRAN yaptım. Aldesa vardı o zaman ama Atiker yoktu. Hangi marka olursa olsun zaten kazandır şamandıradır bilmemne bir çoğu yerli marka kullanıyor. Baykan depo, fema regülatör gibi. 4-GAZ sistemi hangi marka olursa olsun problemsiz değil Bizim arkadaşta GOlf var üzerinde yabancı marka takılı marka vermiyorum ama soğukken gaza alıyor mesala motoru stop ettiriyor. O da bundan şikayetçi. Bu nedenle şu marka taktırayım hiç sorunsuz olsun diye bir şey yok çünkü güncel ayarlar var en basitinden 5- Belirli aralıklar ile ayar yaptırman lazım zaten o sana belli ediyor. Soğuk motor startta sorun yaşadım mesela ben ama sistemden değil ayarsızlıktan kaynaklanıyor. Yağ ve filtresi buji vb. değişince ayarlar sapıyor. bu da benzin beyninin ayarınıbozuyor. 6-Bazı bilgiler veriliyor bunlara uyman gerekiyor. Benzin pompasını korumak için en az çeyrek depo benzin bulundurmak, stop etmeden önce benzinde kullanmak vb. gibi. 7- 1.5 yıl 25.000 km boyunca Benim araç 2 kere stop etti. Birisinde en yüksek fan devri klima açıkken diğeri de az yakıt soğuk motor kullanırken. bunları önlemek için rölanti devrini arttıracak şekilde ayar yapılabilir ben tercih etmedim. 8-Performansta bir değişiklik hissetmedim. Bursa çevreyolunda çok BMW mersedes solladım. 100 km de 8.2lt gaz yakıyor. Şu anki maliyet 15-16 kuruş / km arasında Düzenleyen : ibrahimulgur
Evet aslında en iyi malzemeler bile kötü ustanın elinde eziyete dönüşebilir.Önce tavsiyeleri dinleyip usta seçimi yapmayı düşünüyorum.Usta çok önemliymiş.Sonrasında da sizlerin verdiği bu değerli bilgileri kullanarak en az sorunla aracıma binerim inşallah.