Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Hangi kasko şirketini tercih edelim?

'Kasko, Sigorta, Muayene ve Devir İşlemleri' forumunda pasaoglu tarafından 16 Aralık 2013 tarihinde açılan konu

1. pasaoglu

pasaoglu Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    225
    Ad Soyad:
    Mustafa
    Yaşadığınız Şehir:
    41-KOCAELİ
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.5 CRDI (2006-2012) MC
    Her yıl sonu ben de aynı sıkıntı baş gösteriyor, tam dedim ki yapıkredi kasko iyi, bu sene indirimim de %40 oluyor ordan devam ederim kaskoma 600 liranın üzerinde zam yapmışlar. Ben de başka firmaya geçicem ama şikayetvar.com daki şikayetlere bakıyorum da ucuz firmaların hepsi sıkıntılı, yok aracıma yan sanayi parça taktılar yok aracıma servis 10 bin masraf çıkardı kasko şirketi 5 binlirasını ödüyo diye şikayetler var. Kalkıp da 23000 tl lik arabaya 2000 tl kasko parası ödemek de istemiyorum. Dikkat etmemiz gereken neler var, muhatap olduğunuz, beğendiğiniz ya da uzak dur dediğiniz kasko şirketleri varsa burada paylaşalım herkes faydalansın, hem kaza yapıp onun üzerine bi de eksperiyle, kaskocusuyla kavga etmeyelim.
    Mesela her firmanın Hyundai yetkili servisleriyle anlaşması var mıdır? Ben hiç uğraşmadan servise bıraksam servis halletse herşeyi.

2. pasaoglu

pasaoglu Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    225
    Ad Soyad:
    Mustafa
    Yaşadığınız Şehir:
    41-KOCAELİ
    Araç Modeli:
  3. pskyagmur

pskyagmur

Alınan Beğeniler:
    11
    Ad Soyad:
    Yagmur T.
    Yaşadığınız Şehir:
    39-KIRKLARELİ
    Araç Modeli:
    Getz 1.3(2003-2011)
    Benim mapfre genis kapsamli olanindan. Arabaya sık zarar veriyorum bir olumsuzluk yasamadim onlarla ilgili.

GT-N7000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

pasaoglu bunu beğendi.
  4. rambidi

rambidi Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    24
    Ad Soyad:
    ramadan elmas
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Yeni i20 1.0 TGDI (2014-202x)
    Ben anadolu sigorta yaptirdim. Bir sikinti da gormedin gerci simdiye kadar hic ihtiyacimda olmadi :eek: ama ergo kaskodan arkadaslarim epey memnun. Mini onarim olayi cok avantajli diye bahsediyorlar.

pasaoglu bunu beğendi.
  5. pasaoglu

pasaoglu Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    225
    Ad Soyad:
    Mustafa
    Yaşadığınız Şehir:
    41-KOCAELİ
    Araç Modeli:
    Anadolu ve Ergo iyi kaskolar ama ne hikmetse bana fiyatları fazla çıkarıyorlar Era için %40 hasarsızlıkla 2000 tl kasko parası ödemem. Uygun fiyatlı olan kasko şirketlerinden sorun çıkartmayacak bi şirket arıyorum

6. xsupradyn

xsupradyn Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Ad Soyad:
    Mehmet Mehmet
    3 yıldır liberty kasko yaptırıyorum, hiç bir problem yaşamadım. Bazı şirketlerde kaportacıya ödemenin 2-3 ay sürdüğünü biliyorum..Liberty ise boyama işlemini 10. günde ödedi.

7. cenker_baba

cenker_baba Guest

2013 mart ayında ak sigorta dan 2009 matrix için 1270 TL yaptırdık

8. mustafa11

mustafa11 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    13
    Ad Soyad:
    mustafa ünal
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Getz 1.5 CRDİ (2003-2011)
    en 10 yıldır kasko yaparım bu sene getz yapmadım 10 yıldırda 1 kere kaza yaptık zaten ondanda ölümdenden döndük olacağı varsa olur bişeyin artık yaptırmıyorum zaten arabanın yarı fiyatı kadar masraf çıkıcaksa satarım o halde daha iyidir.bu arada axa ve koç yaptırdım şu ana kadar.

9. DemirVarol

DemirVarol Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    2
    Ad Soyad:
    demir varol
    Yaşadığınız Şehir:
    41-KOCAELİ
    Arkadaslar bende sompo Japan yaptirmistim ama sigortaci arkadasim var ve grupama yapalim diyor grupama 30 tl daha fazla siz hangisini onerirsiniz bugun yarin yaptirmam gerekiyor? ????

10. edarguner

edarguner Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    49
    Ad Soyad:
    Ediz
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Starex CRDI(1997-2008)
    Arkadaşlar Sigortaci.net bir deneyin.

Ben 6 senelik sigorta firmasına yol verdim resmen. En uygun fiyatları buradan çok hızlı aldım .

En son kasko için en uygun buradan teklif aldım. Resmen %40 fark var, Aynı zamanda aynı firmanın aynı poliçesi içinde %15-20 oynuyor.

11. asi

asi Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    8
    Ad Soyad:
    ali koçak
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Accent Admire 1.3 (2003-2005) LC
    arkadaşlar sigorta şirketlerinin 2 farklı fiyat politikası vardır benim başıma geldiğinden dolayı paylaşmak istedim.hangi sigorta şirketine giderseniz gidin 2 ayrı fiyat çıkarırlar biri 1500 tl ise diğeri 2000 tldir.1500 olan normal kasko firmasının ustasıdır. 2000 tl olan ise yetkili servistiri.ben 1380 tl verdim tam kapsamlı kasko yaptırdım güneş sigorta yaptırdım gayette memnunum. herkesede tafsiye ederim.ha bu arada kaskocu abim var isterseniz numarasını verebilirim

12. mukitti

mukitti Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    22
    Ad Soyad:
    mustafa karanebi
    Yaşadığınız Şehir:
    38-KAYSERİ
    Araç Modeli:
    İ20 GB 1.2 MPI (2014-2020)
    birde kasko yaparken yaş haddinide unutmamak lazım bende 2014 i20 alırken kendi adıma 1750 tl civarı kasko çıkmıştı mecburen babamın adına aldım arabayı kasko ve sigorta da 65 yaş ve üstü yine avantajlı sompo japon güzeldir gerçi çok şükür şu ana kadar hiç ihtiyacım olmadı ama :D

13. erenuzel41

erenuzel41 Moderatör

Alınan Beğeniler:
    6,303
    Ad Soyad:
    Eren Uzel
    Yaşadığınız Şehir:
    41-KOCAELİ
    Araç Modeli:
    Honda
    fiyatı firması önemli değil kaza bela hırsız doğal afet vs. poliçede vaadettiği herşeyi düzgünce ödüyormu? başımıza kaza bela gelince gittiğimiz sevdiğimiz yetkili servis ile direkt anlaşması varmı? o önemli benim için. Servis Kasko uyumlu olacak kazadan sonra altı ay eksper beklemeyeceğiz, yedek parçaları dışardan kasko getirmeyecek, eksper gelip tık diye bakacak servis parçayı depodan çıkarıp orjinali verecek araç kazalı yatarken yedek araç hizmeti verecek, kasko dediğin öyle olacak.

100-200 az ödüyorum diye canımız sıkılmasın sonra kaza illa oluyor durduğu yerde çarpıyorlar poliçeyi ucuzlatan şeyler var mesela takarız bir alarm kasko ucuzlar.

Bu Sayfayı Paylaş