Merhabalar. İlk arabam olarak Hyundai Getz almak istiyorum. Niyetim 1.4 DOCH modeli almak. Fakat malum sitede ilanlara bakarken HY KLM - AB AC ve Start olarak üç paket gördüm. Bunlardan start olanı sanırım en boş olanı. Diğer ikisi de hava yastığı ve klimayı ifade ediyormuş. Ben bunlar arasından 4 silindir ve ABS'li olanı almak istiyorum ama her şeyi aynı iki ilanda bile özellikler farklı çıkıyor bu da kafamı karıştırdı nasıl bir yol izlemeliyim ?
Maalesef bilmeden yazan da olduğu için karmaşık bir hal alıyor, şöyle hatırlıyorum, kapı kolları gövde rengi olacak, abs , 4 cam otomatik olan daha dolusu idi...
1.4 dohc motor olanların hepsi 4 silindir. Paket mevzusu biraz dikkat gerektiriyor. Start paketlerin çoğunu AB AC ve ya Hy-Klm paket olarak ilana giriyorlar. ABS mevzusu çoğunda opsiyonel. ABS li HY-Klm paketlerde var. Araç bakmaya giderseniz kontağı çevirdiğinizde ABS lambası bir kaç saniye yanıp sonrasında sönüyorsa bilinki ABS vardır. Start paketlerde çeşit çeşit. 4 cam otomatik olan var 2 cam otomatik olan var. Genel olarak start pakette iç plastikler siyah olur. Kol dayama olmaz. Çakmaklık tek olur ayna ayarı manuel olur. İç kapı döşemesi plastik olur.Ön panjur aynalar ve dış kapı kolları eğer degismediyse siyah renk olur. Hy-Klm pakette koltuk döşemeleri ortası gri desenli olur,kapı döşemeleri koltukların ortası gibi kumaş kaplıdır. Kol dayama 4 cam otomatik elektrikli ayna vs olur.Ön panjur ve aynalar gövde rengi olur. Ab-Ac de ise Hy-Klm pakete et olarak 4 airbag krom kapı iç kolu gri teyp çerçevesi ABS gibi donanımlar olur. Opsiyonel olarak Ab-Ac de sunroof 4 teker disk olanlarda var. Motor olarak taş gibidir. Hayırlı olsun şimdiden.