Merhaba arkadaslar Accent eraların benzinli modelinin en full olanı en dolusu en ok tutulanı yakıtı ideal olan hangisidir.
Piyasada genellikle team, team abs bulunuyor. Özellik olarak en dolusu styledır. Select te ise alaşım jant, 8hava yastığı, deri direksiyon ve vites topuzu, sunroof eksik. Select gayet tatmin edici donanıma sahip Motor olarak 1.4ler daha az yakar gibi gözükse de performanslı kullanımda 1.6gibi yakar. Bu konuda tamamen sizin seçiminiz ön planda. 1.4az yakar mantığıyla piyasada daha çokken, ticari taksiler genelde 1.6sını tercih ediyor. Sonuç olarak benzinli alıyorsanız lpg seçeneğini ciddi olarak düşünün
Arkadaşlar gerçekten ya STYLE ile STYLE SPORT arasında fark var mı. Bir STYLE sahibi olarak benim bile haberim yok.<div id="isChromeWebToolbarDiv" style="display:none">
Önceleri style sport yoktu sonradan çıkardılar ama bariz bir fark olduğunu sanmıyorum. En azından sahibindendeki ilanlarda görünen bir fark yok. Çoğu satıcı da selecti style diye satmak istiyor. Dikkatli olun. Bilenler daha yardımcı olurlar. Fakat style ile style sport arasındaysanız hangisini temiz ve bütçenize uygun buluyorsanız onu alın. Çok ta takmayın kafanıza
Benzinle binmek tabiki kolay değil. Ama Hyundai motorları LPG ile çok uyumlu. Ankara taksilerinin belki de %50'si LPG li ERA'larla uçuk kilometreleri sorunsuz olarak yapabiliyorlar. Ben de yaklaşık 2,5 yıl 40.000 Km.yi BRC ile tık demeden geçtim. Sadece 10 Liraya 2 tane filtre değiştirdim o kadar. Onun dışında ayar için bile servise yada tamirciye gitmedim.<div id="isChromeWebToolbarDiv" style="display:none">