Merhaba arkadaşlar dün Millenium 2001 model accent ime veda ettim aşağıdaki sıraladığım araçlardan almayı düşünüyorum ne dersiniz? 2007-2011 arası Getz Dizel veya LPG Accent Era Dizel veya LPG Renault Symbol Dizel veya LPG Fiat Punto Dizel veya LPG Ford Fiesta Dizel veya LPG Renault Megane Dizele param yetmez LPG olacak i20 ye ne dersiniz biraz tuzlu fiyatı
Şu anda oğlum Şirket aracı olarak Renault Symbol Dizel kullanıyor oldukça tasarruflu ve yolda rahat olduğunu söylüyor , şirketlerinde bu arabayı seçme nedenlerinden biri az yakması ve tutuluyor olması olabilir , fiyat nerelerde bilmem ama dizel düşünüyorsan Symbole bak derim.
Milenyumdan sonra getz ,punto, fiesta, i-20 gibi araçlar bagaj olarak size küçük gelebilir. Benim için bagaj önemli değil derseniz. GETZ dizel alın. Ama bagaj geniş olsun derseniz kesinlikle ERA dizel alın. Az yaksın gaza basınca gitmesede olur diyorsanız SÜMBÜL de alınabilir. Tabi şirket çıkması olmayanını bulmak çok zor.
Fransızlar gürültülü ve konforsuz. Fiatın bakım sıkıntısı çok değil hyundai bakmasanızda olur .) Ford un dizelide gürültülü ama 5 litresi var. Era güzel gibi duruyor dizelde . Sembol zaten sakın. Renaulta gelen reno nun bilmem kimi diyor ki bu nasıl araba bundan sonra bunu dacia olarak satın. Sonra dacia oldu zaten .) Olay olalı 1 2 sene oldu. Yanma odasından gönderildi.
Hocam fiesta ve renonun tüm modellerinden uzak durda ne alırsan al ) Punto kısmen düşünelebilir belki ama onunda bazı sorunlarının olduğunu bilmelisin...
bana kalırsa temiz km düşük bulursanız getz dizel alın derim hele 110 olursa tadından yenmez tork beygir ve hızlanması çok iyi ve az yakar tek sıkıntısı frenleri