Arkadaşlar Tanıtım kısmında da belirttiğim gibi broadway kullanıcısıyım ve araç değiştirme kararı aldık. Aklımdaki araçlardan birisi accent ama hangisi İsme gerek yok bilinen 2. el sitelerinden accent baktığımda bir çok accent modeliyle karşılaştım admiresi, milenyum kasası, erası, e haliyle kafa oldu kazan :RpS_lol:bende dedim bilene danış bari. Araçtan istediklerim - ABS - Klima - Airbag - Az bişi Konfor :RpS_razz: - Ekonomi - 2 eli güçlü satmak istediğimde hemen satılsın şimdilik bunlar araçların + eksileri donanımlar ve kasaları hakkında bilgiler istiyorum Şimdiden çok tşk ederim inş Hyundai Sahibi olmak istiyorum Edit: Bütçe 19000 tl Dizel araç istemiyoruz
Abs opsiyonel Klima standart , sofor airbag standart ( digerleri ops.) Konfor goreceli 3cm lik eibach spor yaylar ile orjinalden daha iyi oluyor Ekonomi 1.5 crdi Her modeli 2.elde havada kapiliyor. Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sen bütçeni belirt ona göre söylenir accent modeli araçtan istediklerin bir çok accent modelinde mevcut Sony Xperia Z1 Cihazımdan Tapatalk İle Gönderildi
Cevap için tşk ederim Belirtmediğim bir nokta var kusura bakmayın Dizel araç düşünmüyorum Bütçe 19000 tl Belirtmediğim için kusura bakmayın Dizel araç düşünmüyorum bütçe 19000 tl
O zaman 1.4 + LPG . cekis olarak 1.6 benzinden zayiftir ama 97 hp uzmez. Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sen gel dizel düşün mutlaka bizde 1.4 var ama keşke 1.5 dizel alsaymışız Sony Xperia Z1 Cihazımdan Tapatalk İle Gönderildi
Evet abs olsun istiyorsan team+abs almalısın, startlarda yok. yalnız dikkat et her team donanımı abs li değil abs'siz olanları da var.
abs lisi varda fiyatları yüksek 1.3 admire veya 1.6 admire hakkında bilginiz var mı? Select en fulu değil mi abs standart diye okumuştum
Style en Fulü era ilk geldiğinde abs siz select vardı hatta biz bir tanesini alıyorduk Sony Xperia Z1 Cihazımdan Tapatalk İle Gönderildi
Bende 1.6 otomatik full Admire var.abs,klima,çift hava yastığı vs 7 yıldır kullanıyorum yeri geliyor esnafım nakliye aracı olarak bile kullandım.Allah a şükürler olsun hiç bir sorun çıkartmadı bana.Bakımlarını da eksiksiz yerine getirince sizi kesinlikle yarı yolda bırakmaz ve üzmez.2.3 sene sonra satarım diyordum 7 sene oldu ve halen dahaistemelerine rağmen satmayı hiç düşünmüyorum. Bütçeniz era lara yeterli gelmezse temiz 1.6 Admire leri size tavsiye ederim.
bende admire diyecektim örnek ilanhttp://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-hyundai-temiz-degisensiz-muayeneli-ful-ozellik-115009263/detay Admireler sanki daha oturaklı gibi geliyor.
aynen Admireler accentler arasında daha oturaklı yere daha sağlam basıyor hissi veriyor. bende çok beğeniyorum admireleri ondan sonra beğendiğim elantra xd2 Yeri gelmişken 1,3 Admire ler hakkında tecrübe eden var mı ?
İkinci eli çok sağlam. Biz dizel erayi koyduk dördüncü günde satildi. Radar canavariydi ve çok az yakar. Harika bir şeydi kesinlikle tavsiye ederim
1.5 yumurta kasadaki motor gucunu aratir 1.3 admire diger yonleriyle iyidir sorunsuz ve konforludur yakiti cimridir. Blue haricbutun accent modellerinden yere saglam basar