19 Mayıs Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Halkbank mobil uygulaması

'Sohbet' forumunda Asel Kaan Efe tarafından 11 Aralık 2015 tarihinde açılan konu

1. Asel Kaan Efe

Asel Kaan Efe Moderatör

Alınan Beğeniler:
    23,120
    Ad Soyad:
    Ahmet DEMİR
    Yaşadığınız Şehir:
    33-MERSİN
    Araç Modeli:
    İ20 PB 1.2 MPI (2008-2014)
    Arkadaşlar iPhone 5C cihazımdan 2 yıldır halkbank mobil uygulamasını rahat kullanıyordum. Geçenlerde appstoredan 9.2 güncellemesini yaptıktan sonra artık bu banka uygulamasına giriyorum en son sms şifreyide girdikten sonra hesap ve kredi kartı seçeneğine tıklayınca sayfa kayboluyor. İşin garip tarafı safariden halkbank mobile girince o açılan sayfadan rahatlıkla girerek her işlemi yapabiliyorum. Cihazdaki banka uygulamasını kaldırıyorum yenisini indiriyorum ve tabiki çalışmıyor , acaba safarideki uygulamayı telefonuma nasıl yüklerim , iTunes ve appstoredan indirdiklerim çalışmayanın aynısı peki safaridekini nasıl getiririm ekranıma , bilgisi olan ve benzer sorunları yaşayanlar yardımcı olabilir mi acaba , teşekkürler.

iPhone 5C cihazımdan tapatalk kullanılarak gönderildi.

2. erenuzel41

erenuzel41 Moderatör

Alınan Beğeniler:
    6,303
    Ad Soyad:
    Eren Uzel
    Yaşadığınız Şehir:
    41-KOCAELİ
    Araç Modeli:
    Honda
    Siber ortamda en güvenili yoldaş PC dir abi gerisi boştur PC deki banka işleri de internet tarayıcısından yapılır, mobil cihazlardaki uygulamalara güvenmeye kalkarsan illa seni ortada bırakır, şimdi illa ki uygulamayı kullanarak yapmak istiyorum dersen bir sonraki güncellemeyi beklemen gerek abi bir ihtimal düzelir Halkbank ın keyfi gelirse yapar:) yazılım geliştiriciye ulaşmaya çalış bu arada.
    Market uygulamaları ile bir yere kadar. Bu arada internet tarayıcısında açmış olduğun güvenliği artırılmış bir HTML sayfayı uygulama olarak launcher üzerinde açamazsınız güvenliği artırılmasa da açılmaz:) Açılsa bile her seferinde şifre ister müşteri numarası ister otomatik açılmaz. Dolphin tarayıcı ile launcher üzerine HTML kısayolu koymak mümkün idi android te ama ios ta nasıldır bilmiyorum.

İnsanlar daha az internet paketi harcıyor diye mesela gidip facebook u kendi uygulamasını kullarak açıyor ve uygulamanın link bağlantıları açıldığında kendi dahili internet tarayıcısı bir sürü reklam ve çerezleri kaydedip elinizdeki cihazı tonlarca çöple ve sıkıntıyla dolduruyor birde bu çöpleri temizlemek için 360 security yada clean master gibi birşey kuruyorlar işgal edilecek 40-50mb ram inden feragat ediyorlar sonra şarjı da günlük 1 saat az gidiyor, halbuki bir tane adam gibi internet tarayıcısı bunların hepsini reklamsız açılır penceresiz hallediyor hiçbirine gerek kalmıyor mobil cihazda en saf en sade haliyle kalabiliyor .

Asel Kaan Efe bunu beğendi.
  3. Uğur K

Uğur K Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    1,046
    Ad Soyad:
    Uğur Karagüzel
    Yaşadığınız Şehir:
    67-ZONGULDAK
    Araç Modeli:
    Fiat
    Tam emin olmamakla beraber sanırım bankanıza müracat edip yeniden hesabınızı aktif etmeniz gerekiyor.Şöyleki,Gecen yıl İphone 4 S varken Akbank ın uygulamasını kullanıyordum.Geçen sene İphone 6 aldım ama sisteme giremiyordum.Bir kaç denemeden sonra bana Bankadan mesaj geldi.Şubenize giderek yeni telefonunuzu sistemde aktif edip onaylatmanız gibi bir şeydi.
    İphone larda her güncelleme sonrası bu tip sorunlar oluşabiliyor ve bazı satın alınan uygulamalarda bile zaman zaman hatalar oluşabiliyor.
    Bence en sağlıklısı şubenize giderek daha sağlıklı bilgi almanız yönünde.

4. Fırat Ö.

Fırat Ö. Moderatör

Alınan Beğeniler:
    4,193
    Ad Soyad:
    Fırat Ö.
    Yaşadığınız Şehir:
    32-ISPARTA
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Ben 10 gündür androidimde gayet güzel kullanıyorum abi. Ama uygulamanın daha çok ekmek yemesi gerek. Çok basit bir uygulama.

5. Asel Kaan Efe

Asel Kaan Efe Moderatör

Alınan Beğeniler:
    23,120
    Ad Soyad:
    Ahmet DEMİR
    Yaşadığınız Şehir:
    33-MERSİN
    Araç Modeli:
    Haklısın hocam uygulama beş kuruş etmez , girince hesabını ve kk harcamanı görüyon zaten , benim garibime giden safariden bulduğum halkbank mobile girerken sorun yok, yüklü olan ve appstoredakilerle işlem yapamıyorum , halkbanka yazdım ardından 3 sms bir eposta geldi sorunu çözeceğiz diye , bu kadar mesaj atacağınıza sorunu çözseniz ya , uygulama 10.12.2012 den beri güncellenmemiş zaten , sanırım safariden bulup kullandığım güncel hali ama onuda appstorea koymamışlar , başka bir şey gelmiyor aklıma , bu mobil bankacılıkta özel bankalar devlete göre 5 adım öndeler.

6. Asel Kaan Efe

Asel Kaan Efe Moderatör

Alınan Beğeniler:
    23,120
    Ad Soyad:
    Ahmet DEMİR
    Yaşadığınız Şehir:
    33-MERSİN
    Araç Modeli:
    Mantıklı bir şey tavsiyeniz , pazartesi şubeye bir sorayım bakayım.

Bu Sayfayı Paylaş