Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Halı sorunsalı

'Sonata Forum - Club' forumunda panzer tarafından 17 Ekim 2011 tarihinde açılan konu

1. panzer

panzer Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    arkadaşlar halı alıcam kaliteli uzun ömürlü bir şey olsun istiyorum ve tam halı olsun istiyorum krem rengi aracın iç döşemesi yer halısı ilede uygun bir renk olsun istiyorum ama heryerde kaukçuk var..

ben benim arabaya göre tam uyumlu kaliteli halıyı nerde bulabilirim..

2. panzer

panzer Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    arkadaşlar sıkıntım devam etmekde aracıma iç ve taban halı rengine uygun bej krem rengi tarzında komple halı paspas seti aramakdayım

bir iki tane universal denedim uymadı birde çok kalitesiz geldi

Düzenleyen : panzer

3. vedatkanka

vedatkanka Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Kaç gündür size cevap yazan olmamış. Sanırım bu iş biraz sıkıntı, ama benim nacizane bir fikrim var. Ev halısı satan mağazalardan uygun bir halı bulup, aracınızın içindeki halılardan şablon çıkarıp, basit bir overlock işlemiyle istediğiniz halılara kavuşabileceğinizi düşünüyorum ama, masraflı olacağı kesin! Sakın gülmeyin Emre beyhttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley1.gif

4. panzer

panzer Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    yok yok kalp kalbe karşı inanın geçen gün bunun aynısını konuşduk.. yiğenim dedi bu halıfleks satan yerler varmış ordan alırız hemen ordan halının ölçüsüne göre kaser zaten orda overlok çularda varmış yaptırırız dedi kafamada çok yattı..

başka türlü olucak gibi değil çünkü bir kaç tane univeral denedim sagdan soldan tam oturmuyor birde universal halılarda çok kalitesiz ve uyduruk..

bir sparconun halısını çok beğendim kaliteli yapmışlar ama onunda bej krem rengi yokdu..

5. Nightfish

Nightfish Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Onları bilmem de istediğiniz halı yetkili servisten geliyor orjinal yedek parça olarak. Benim paspaslar da halı şeklinde.

6. panzer

panzer Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    ne kadar peki biliyormusunuz adamlar 50 tl lik halıya 250 tl derlerse :) kendim yaptırmam daha ekonomik olur :)

7. Nightfish

Nightfish Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Bilmiyorum maalesef, ama herhangi bi yetkili servisi arayarak öğrenebilirsiniz.

8. panzer

panzer Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    tamam sanayiye şu xenonlar için gittim mi atike bir uğrar fiyat alırım onlardan..yalnız hyundai accesiours diye bir site vardı orjinal hyundai parçaları satan orda 98 dolardı orjinal sonata halısı.. ebaydada 100 dolardan aşağı yok niye bu kadar pahalı anlayamadım..

Düzenleyen : panzer

9. Nightfish

Nightfish Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    eBayde tanesine 24 dolar dedikleri kromaj kapı kollarının takımını 60 USD ye aldım kargo dahil, ebay fiyatlarına çok güvenmemek lazım.

10. vedatkanka

vedatkanka Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Aklın yolu bir :)

11. panzer

panzer Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    nightfish kardeş nerden aldın site varmı

öyle vedat kardeş çaresiz zamanlar yaratıcı çözümler gerektiriyor :)

12. Nightfish

Nightfish Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Bizim servisten almıştım ama kod falan hatırlamıyorum. Böyle böyle bi paspas varmış ondan istiyorum demiştim, geldiğinde aramışlardı.

13. panzer

panzer Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    kapı kollarını diyorum paspası zaten bende sorucam..

14. Nightfish

Nightfish Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
  15. Nightfish

Nightfish Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Takıldıktan sonra şu araçtaki gibi görülecekler. [​IMG] [​IMG]
    ABD versiyonu Sonatalarda bizimkinden farklı olarak climatronic de varmış, çift taraflı klima.

16. panzer

panzer Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    siz kapı içi almışsınız gerçek krom süper olmuş valla ben sandımki dış kapının kolunu krom kaplama aldınız..

17. Nightfish

Nightfish Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Yok yok, benim aracın donanım paketinde zaten standart olarak beyaz kapı kolunun içerisinde krom trim geçiyor, o kısmın da fotoğraflarını ekleyebilirim isterseniz.

18. panzer

panzer Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    benimkide öyle kapı kolu krom da ben sandımki siz komple krom kaplama istiyorsunuz..

bu sharkda zaten bir iki parça alınabilicek şey var biri bu kapı kolları biri kapı ışığı plastiği bizdekiler kırmızı sharkda beyazı var benim bir de ayakaydınlatma iç aydınlatma komple beyaz led kapıda beyaz olsa içine güzel led yaptırsam kapı açıldığında ışıl ışıl olur çok süper olur..

bir tane sinyalli ayna kabı var.. ama o çok pahalı 180 dolar istiyorlar düşerse alırım..

birde şu cam açma kapama muhabbeti oda makul 100 dolar.. ama ben onu türkiyeden halletmeye çalışıcam..

19. panzer

panzer Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
  20. Nightfish

Nightfish Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Bizde kırmızı olanlar aslında kapı açık olduğunda arkadan gelen aracın dikkatini çeksin diye. Beyaz ışığı pek sevmiyorum ben, illa aracın içi aydınlansın diyorsanız koltukların altına ufak 2 tane led şeridiyle harika bi aydınlatma elde edebilirsiniz. Sinyalli ayna kabı Türkiye içinde de bulmak mümkün, Hyundai aksesuarı satan yerlerde var, bence onun için yurt dışına bakmaya hiç gerek yok. Cam açma kapama olayı için ben de haber bekliyorum sizden.

Bu Sayfayı Paylaş