arkadaşlar mrb. hyundai accent admira arabama yurt dışından hafıza kartı girişli kaset adaptörü almıştım. Türkiye'de satan az olduğu gibi fiyatların maşallahı vardı. bende ufaklığın kumbarasına atayım diye cüzi kâr koyarak satmaya başladım. ilgilenmek isteyenler için link aşağıda. saygılar. SD kartlı Kaset mp3 adaptörü, hem araçta hem de dışarda mp3 play - ve Oto Ses Sistemleri sahibinden.com'da - 133063190 ya da SD kartlı Kaset mp3 adaptörü, hem araçta hem de dışarda mp3 play - ve Oto Ses Sistemleri sahibinden.com'da - 130612596
fm transmitter gibi radyo frekansından sesi kaset çalara veren bir sistem değil. direk sd karttan sesi verdiği ve 256 kpbs ye kadar mp3 formatını desteklediği için yüksek ses kalitesinde dinleyebiliyorsun. aracın hoparlörleri de iyise tadından yenmez ben ankarada oturuyorum, ankarada fm kanalında boş frekans olmadığı için fm transmitter bi işe yaramıyordu. üfürükten kaset adaptörlerinde ömrü kısa ve ses kalitesi kötü. bende sd kart girişli olduğu için bunu almıştım. ilanda alanların yorumlarıdan da ürünün beğenildiği malum.