Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Hafıza Kartı Girişli Kaset Adaptör

'Teyp-Cd-Mp3-Usb Çalar' forumunda isip77 tarafından 18 Aralık 2013 tarihinde açılan konu

1. isip77

isip77 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Ad Soyad:
    ibrahim kara
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Accent Admire 1.5 CRDI (2003-2005) LC
    arkadaşlar mrb. hyundai accent admira arabama yurt dışından hafıza kartı girişli kaset adaptörü almıştım. Türkiye'de satan az olduğu gibi fiyatların maşallahı vardı. bende ufaklığın kumbarasına atayım diye cüzi kâr koyarak satmaya başladım. ilgilenmek isteyenler için link aşağıda. saygılar.

SD kartlı Kaset mp3 adaptörü, hem araçta hem de dışarda mp3 play - ve Oto Ses Sistemleri sahibinden.com'da - 133063190

ya da

SD kartlı Kaset mp3 adaptörü, hem araçta hem de dışarda mp3 play - ve Oto Ses Sistemleri sahibinden.com'da - 130612596

2. MURON70

MURON70 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    204
    Ad Soyad:
    MURAT A.
    Yaşadığınız Şehir:
    57-SİNOP
    Araç Modeli:
    Getz 1.4(2003-2011)
    abi süpermiş seste değişme oluyomu cızırtı falan.

3. isip77

isip77 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Ad Soyad:
    ibrahim kara
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Accent Admire 1.5 CRDI (2003-2005) LC
    fm transmitter gibi radyo frekansından sesi kaset çalara veren bir sistem değil. direk sd karttan sesi verdiği ve 256 kpbs ye kadar mp3 formatını desteklediği için yüksek ses kalitesinde dinleyebiliyorsun. aracın hoparlörleri de iyise tadından yenmez :) ben ankarada oturuyorum, ankarada fm kanalında boş frekans olmadığı için fm transmitter bi işe yaramıyordu. üfürükten kaset adaptörlerinde ömrü kısa ve ses kalitesi kötü. bende sd kart girişli olduğu için bunu almıştım. ilanda alanların yorumlarıdan da ürünün beğenildiği malum.

Bu Sayfayı Paylaş