Abilerim kardeşlerim merhaba aracımın aydınlatmamasından çok şikayetçiydim bunun üzerine bir çok araştırma yaptım ve bu araştırmaların sonunda mercek far uygulamasına karar verdim. Audi ve fiesta çıkması h7 halojen ampullü mercekleri buldum ve montajını yaptım. Montaj sonrası farkettim ki ben karanlıkta gidiyormuşum. Bazı arkadaşlar soruyorlardı eğer düzgün bir yerde yaptırılırsa kesinlikle sonuç alınır ben kendim yaptım montajını odaklaması pek düzgün olmadı ama ona rağmen çok iyi aydınlatıyor. Tek eksiği uzunlar. Uzunları biraz zayıf onun dışında bir sıkıntı görmedim. 2 adet fara 500₺ vereceğime 200₺ gibi bi maliyete hallettim. Farları şökmüşken iç ve dış temizliğini yaptım ve montajını yaptım. Olumlu olumsuz yorumlarınızı bekliyorum Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Eski hali yok ama bu akşam yeni halini çeker atarım Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ustam odaklama iyi olmadığı halde bu şekilde ben önceden sisler falan açıkken bile zor görüyordum şimdi maşallahı var. Mercekler hella benim uyguna geldi bana Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Abi farlar sarı mı xenon mu farkedemedim. yada mercek far da xenon sarı falan oluyormu biraz bilgi verirsen. ışıklandırmaya meraklıyımdır..
Kardeşim farlar normal ampul led xenon ya da normal xenon düşünüyorum. Mercek farda her çeşit xenon bulabilirsin ancak şöyle bir durum var xenonla muayeneden geçemezsin geçebilmen için far yıkama ve far yükseklik ayarı isterler. Birde tavsiyem eğer mercek montajı yaptırmadıysan çıkma mercek alıp onları kullanman olacaktır. Diyeceksin ki neden? Çin vb sitelerde hazır mercek kitleri satılıyor bunların bir çoğu plastik ve kalitesiz malzemeden yapılmış ayrıca ampulleri değişik. Çıkma mercekler ise bu sistemi hali hazırda bulunan bi araçtan alıp kendi aracına monte edeceksin yani merceklerin kaliteli olacak iki gün sonra kararma yapmayacak ve en önemlisi ampullerini rahatlıkla bulabileceksin. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Rica ederim kardeşim. Hazır kit alırsan maddiyatı daha fazla oluyor 200₺sen başlayıp 500₺ ye kadar çıkan kitler var. Ama çıkma alırsan 100₺ den başlar 1000₺ ye kadar çıkar pahalıya aldığın mercek Mercedes bmw Audi merceği olur daha kaliteli olur ben montaj malzemeleri dahil 200-250₺ gibi bir maliyetle hallettim Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin Zaman'ı gelince yaparsın öyleyse Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi