Arkadaşlar H1den çıkan bluetothlu usbli falan bi teyp buldum bu teyp admireye olur mu soket farkı falan ortaya çıkar mı? birde eleman soketi kaybettim diyor bu soket pahalı birşeymidir sizce Düzenleyen : Alper Çakıroğlu
soket tesısat işi yapan elektrıkcılerde bulunur önemlı olan teypın ölçüleri cm mesafelerı denk gelmesı.. yoksa türk usullerinde oraya oturtturmak mumkun. eğer teyp torpıdokş göze sığınıyorsa yapılması mumkundur..
genel olarak standart'tır. ama araçtakı paket degısıklıgıne gore farklılık yaratabılıyor misal olarak bazı araçlarda standart 7 inc lcd lı torpıdoya gömme teyplerde var ... ama bildigimiz klasık ebattakı teyplerden ise olurr. bir sorun teskıl etmez kızakta cıkma bulunur.yada baska bır kızaktan pense yardımıyla UYDURULUR .)
tamam o zaman uydurulunca olursa sorun yok zaten servise götürecem aracı orada kızak falan vardır sanırım onlar uydursunlar 90bin bakımının arasında montajıda kaynatırız
http://image5.sahibinden.com/photos/06/88/85/big_240688859gj.jpg Teyp bu sanırım orjinal ölçülerle aynı çünkü vatandaş yerine sony teyp taktım dedi bendede admire var ama konsolun resmi yok sanırım
eğer teyp buysa sorun yok takabılırsın..on teyp cerceve cıtası belkı oturmaz..onuda elektrıkcı ayarlar..hatta yenıbosnaya yakınsan cok ıyı bır elektrıkcım var....tavsıye edebılırım