öncelikle herkese selamlar ... bir seneden beri bu sıkıntıyla ugrasıyorum malesef. ilk önce devir saatim bir anda bozuldu ,sinyal verdigimde yada dörtleri yaktıgımda yatıp yatıp kalkıyordu yani sinyal lambasının ritmine ayak uydurup sarkı söylüyor gibi .bende akü üzerinde ki kablolarda temassızlık oldugunu farz ederek onlarla oynadım ve geçti sonra tekrar basladı bazen kontak basmadı kimi zaman akü bosaldı elektrikçi ustaları gezdim bir kaç tane kimi oksitlenme var dedi kabloları temizledi gecti kimi marj otomatigini degiştirdi gecti en sonda sarj dinamosunun sargısıyla diyot tablası bilyaları degiştirdi yine oldu şimdi tekrar aynı arızayı veriyor devir saati show basladı yakında akü boşalacak yine arabayı vurdurarak sanayiye gidecem... acaba bu sorun sarj dinamosundan degilde bir yerde şase vb birşey yüzündenmi akü boşalıyor ...sorun kısaca akünün boşalması belirtiler devir saatinin yatıp kalması sonra farların zayıflaması en sonunda akünün boşalması...son hamle olarak sarj dinamosunu sıfır almak düşünüyorum(unipoint 200 tl ye bırakacak parcacı internette 270-350 civarı satıyorlar bu yönde de tavsiyesi olan varmı) ...