Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

H100 Panelvan Aksesuarları

'H100 Forum - Club' forumunda emo23 tarafından 2 Ocak 2011 tarihinde açılan konu

1. emo23

emo23 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Merhaba 2005 model H100 Panelvan alma arefesindeyim.<mytubeelement id="myTubeElement" desktopnotification="true" notification="true" enable="true" loop="false" hidepopup="true" autoplay="false" autobuffer="true" autoplayonbuffer="false" autoplayonbufferpercentage="42" autoplayonsmartbuffer="true" quality="default" fshd="false" enablefullscreen="true" onlynotification="false" desktopnotification="true" notification="true" autoplayonbuffer="false" autoplayonbufferpercentage="42" autoplayonsmartbuffer="true" onlynotification="false"></mytubeelement> Arkada model uçaklarımı taşımak için alttaki resimdeki gibi etrafı lastik ile çevrelenmiş ve kancaları olan file arıyorum. Bunlar sanırsam hazır satılmıyor. Nereden sipariş verebilirim ? Teşekkürler...

<mytubeelement id="myTubeElement"></mytubeelement>
    Düzenleyen : emo23

2. senlikci

senlikci Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    kardeşim tekne ve marina malzemelei satanlarda bulabilirsin yada bi balıkçı usta bulursan ördürebilirsin cok masraflı bi şey değildir.. tekneler de benim alanım ........ :D

3. senlikci

senlikci Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    ayrıca bende mugla da ikamet ediyorum neresinden sin..

4. emo23

emo23 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    evet mantıklıhttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley4.gif malzemlerini aldıktan sonra bir balıkçıdan rica edebilirim.

<mytubeelement id="myTubeElement" desktopnotification="true" notification="true" enable="true" loop="false" hidepopup="true" autoplay="false" autobuffer="true" autoplayonbuffer="false" autoplayonbufferpercentage="42" autoplayonsmartbuffer="true" quality="default" fshd="false" enablefullscreen="true" onlynotification="false"></mytubeelement>

5. emo23

emo23 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    bodrum

<mytubeelement id="myTubeElement" desktopnotification="true" notification="true" enable="true" loop="false" hidepopup="true" autoplay="false" autobuffer="true" autoplayonbuffer="false" autoplayonbufferpercentage="42" autoplayonsmartbuffer="true" quality="default" fshd="false" enablefullscreen="true" onlynotification="false"></mytubeelement>

6. senlikci

senlikci Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    anladım bu işlemi yaptırmak için gayet uygun bi yerdesin.. rahat halledersin :D

7. emo23

emo23 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    aslında pek uygun yer değil. Bodrum da böyle emek isteyen işleri yaptırmak ölümdür.

8. senlikci

senlikci Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    sana tavsiyem bu filelerin tekne malzemeleri satanlarda hazır örülmüşleri var... aracına uygun bunlardan al.. daha sonrada uçları kanclaı çengelli bagaj lastiklerini bilirsin bi kaç tane alıp filenin aralarından geçirerek aracına sabitle... kimseyle de ugraşma..

9. emo23

emo23 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Carsped 9005 8000k HID Xenon Sistemi böyle bir Xenon far sistemi H100 e monte edilir mi ?<mytubeelement id="myTubeElement" desktopnotification="true" notification="true" enable="true" loop="false" hidepopup="true" autoplay="false" autobuffer="true" autoplayonbuffer="false" autoplayonbufferpercentage="42" autoplayonsmartbuffer="true" quality="default" fshd="false" enablefullscreen="true" onlynotification="false"></mytubeelement> Xenon sistemi satın alırken nelere dikkat etmek gerek ? Far camlarınında değişmesi gerekiyor mu ?

10. istanbul_çocuğu

istanbul_çocuğu Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    walla bende 1,20 cmgenişliğinde file war ama işini görürmü bilmiyorum yanlarında kanca war....

11. emo23

emo23 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    hafta içi tam ölçülerini alacağım. teşekkürler.

12. emo23

emo23 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Bugün 2-3 balıkçı ile görüştüm. Fiyatlar Bodrum vari idi :) Malzeme hariçörmek için 120x270 150x270 2 file için 150-200 tl arası fiyat biçtiler.
    Hz. Google sağaolsun m2 si 9 tl den buldum. İmalatçı olduğu için istediğim ölçüde hazırlayıp yollayacaklar.
    http://www.ozbeksporfile.com/dekoratif-file-ve-aglar.php [​IMG]

Bunların kenarlarına plastik kancalarıda taktım mı iş tamamdır.
    http://www.tekneyatshop.com/index.php?js987a9b=3094&amp;6mm_Plastik_Kanca [​IMG]

13. emo23

emo23 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Halojen mi ?Xenon mu ? arada kaldım. Okuduğum yorumlara göre en son Xenon da karar kıldım.

Aracıma uygunhttp://www.hepsiburada.com/liste/department.aspx?CategoryId=271585&amp;sc=8den 100 TL altında bana önerebileceğiniz kit ne olur acaba ?
    Birde 2005 model H100 lerde lamba yuvası H kaçtır acaba ? Teşekkürler...

14. emo23

emo23 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    H100 H4 far lambası kullanıyormuş. Uzun - kısa tek lambada. Xenon kullananlardan duyumlarıma göre alcaksan 150-200 TL lik sistemlerden yerine biraz daha cebi açıp daha güzellerinden almam gerektiğini işittim.
    Bende kararımı halojen lambalardan yana kullandım.

15. Ersin

Ersin Yönetici

Alınan Beğeniler:
    3,715
    Ad Soyad:
    Ersin C.
    Yaşadığınız Şehir:
    52-ORDU
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    H100 H4 Kullanıyorda Farlarda Uzun Kısa Ayrı Yanıyor..Göründügü Gibi 2 Bölümlü

16. emo23

emo23 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Dün Bodrum servis in söylediği H4 tühttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley5.gifBaşından mı salladı beni yani.<mytubeelement id="myTubeElement" desktopnotification="true" notification="true" enable="true" loop="false" hidepopup="true" autoplay="false" autobuffer="true" autoplayonbuffer="false" autoplayonbufferpercentage="42" autoplayonsmartbuffer="true" quality="default" fshd="false" enablefullscreen="true" onlynotification="false"></mytubeelement>

17. Ersin

Ersin Yönetici

Alınan Beğeniler:
    3,715
    Ad Soyad:
    Ersin C.
    Yaşadığınız Şehir:
    52-ORDU
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    Olabilirde Tek Farda Hem Uzun Hem Kısa Degil Yani ... Çiftli Gördügünüz Gibi..Yinede H4 Kullanmış Olabilir..

18. emo23

emo23 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Az önce izmir hyundai servis ile görüştüm. Onlarda<mytubeelement id="myTubeElement" desktopnotification="true" notification="true" enable="true" loop="false" hidepopup="true" autoplay="false" autobuffer="true" autoplayonbuffer="false" autoplayonbufferpercentage="42" autoplayonsmartbuffer="true" quality="default" fshd="false" enablefullscreen="true" onlynotification="false"></mytubeelement> Kısalar için : H4 Uzunlar için : H1 kullanıldığını ifade etti.

19. emo23

emo23 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    arkadaşlar<mytubeelement id="myTubeElement" desktopnotification="true" notification="true" enable="true" loop="false" hidepopup="true" autoplay="false" autobuffer="true" autoplayonbuffer="false" autoplayonbufferpercentage="42" autoplayonsmartbuffer="true" quality="default" fshd="false" enablefullscreen="true" onlynotification="false"></mytubeelement> cahilliğimi maruz görün ama bu H100 lerin aküsü nerededir acaba ? nasıl ulaşabilirim ?https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley2.gif

20. Ersin

Ersin Yönetici

Alınan Beğeniler:
    3,715
    Ad Soyad:
    Ersin C.
    Yaşadığınız Şehir:
    52-ORDU
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    Sizin Oturdugunuz Koltugun Altında

Bu Sayfayı Paylaş