merhaba arkadaslar hgs etiket almayan arkadaslar bankasya da etiket ucretsiz ve gecis ucreti kredi kartina yansiyor almak isteyen degerlendirebilir. http://www.bankasya.com.tr/bireysel/hgs.jsp ( ben sirf kgs icin bankasyadan kredi karti kullaniyordum kgs den hgs yi taninasi iyi oldu birde kredi karti aidati vb. bir ucret almiyorlar. )
onlarin mantigi 30 tl ni alip oradan dusuyor burada harcaman kredi kartina yansiyor etiketin adresine kadar geliyor
bende garantiden aldım 30lira yükledi kredi kartından 15liraya düşünce de otomatik tekrar 30 liraya yükseltiyor kaç para kaldı derdi yok
arkadaşlar etiket yerine kartı varmış kart alsak nasıl olur hiç değilse etiket çıktımı yapışkanı gittimi gibi derdi olmaz cama kartı koyar geçeriz...
ben bankasyaya ayar oluyorum diğer bankalar 20.000 tl limitli kr.kartı verirken o başvuru onaylamıyor :RpS_mad: neymiş ücret yokmuş.varsın olmasın bu arada sabah ulaştırma bakanımızın röpörtajını izledim tepemin tası attı neymiş ogs ler kalakacakmış spiker efendim ogs cihazı alırken vatandaşın verdiği depozitolar ne olacak o vatanadaşla bankaların arasındaki bir sorun diyor ALLAH'ım sen sabır ver azımı bozmamak için zor duruyorum buna vesile sebep olan ogs ye milleti teşvik eden kim ? bu ülkede ulaştırma bakanlığının görevleri nelerdir acaba_?