arkadaslar foruma yeni üye oldum ve bu ilk konum olacak.bizde palio weekwnd var.babam ne zaman emekli oldu memlekete döndük palio perişan halde.palio ile dağ,tepe,bağ,bahçe olmuyo.önce çift kabin düşündük sonra olmusken kapalı olsun dedik.yani 2002-2003 model h100 düşünüyoruz.fakat merak ettiğimiz bi takım sorular var. 1.yakıt durumu nasıldır. 2.biz cityvan düşünüyoruz.vergi durumu nasıldır. 3.bu araçlar bize çok korkutucu geliyo.burnu yok.sağlam mıdır.
onun yerine starex daha kullanışlı bir araç yakıt olarakda bilinçli kullanıcılar sınıfına göre uygun yakıt tüketimi olduğunu savunuyorlar starex bölümünü biraz incelerseniz güzel fikirler edinirsiniz
starexi biraz araştırdık.güzel araba fakat bize gelmez.asfaltta süperler.yağ gibi kayıyo.bizde h100 ü şantiyede kullanmıcaz ama arada bi dağ yoluna gelmesi lazım.anlıycan starexe yazık olur
evet starex daha güvenli bi araç H100 den ama dez avantajlarıda yok deil daha fazla yakıt harcıyor en önemlisi! buna dikkat edin.
h100 dağa bayıra gelmez arkadaşım en ufak bayırı gördümü pati atar bn kullanıorum bizzat ayrıca sağlamda deildir dokunsan göçüyo bi yeri yağmuru karı görmesin zaten tavsiye etmem
orası öle yükleyince hiç bişe olmaz ama boşsa işiniz zor bnmki koltuklu süpersalon genelde paso sorun oluyo kaportada çok ince dokunsan yamuluyo
evet gercekten kaporta cok zayıf ama arac cok saglam patınaj sorununu agırlık koyarak asarsın. sonra yagını suyunu koy ıstersen 1 ton yukle daga bayıra vur banamısın demez
valla arabam koltuklu olduğu için ağırlık koyamıyorum nası bişiy öneririrsiniz sizinkide koltuklu nası ağırlık koyuyosunuz bnm lastiklerde iyi deil deiştiricem artık bi dahaki kışa kaldı =) malum kriz Düzenleyen : cambaz_1991
starexe kıyamassan h100 daha iyi ama ordan burdan duyuyorum bunu ben söylemiyorum ama h100 doluyken bayır çıkamıyomuş diyolar ? aslı varmıdır bunun
doluyken daha rahat çıkıyoda boşken esas sorun oluyo =) starexe göre daha diyolar bnde duydum böle şeyler bn kayma sorunu dışında memnunum aracımdan
aracın zaten memnun olunmucak bi tarafı yok gaye şekil arabahttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley4.gif
ben h-100 e 2,5 ton yük atıyordum kedi gibi tırmanıyordu yokuşları.gerçekten güzel arabaydı,tipi falan starexden kat kat iyitek sorunu yüksek hız yapamıyordun,hele hava rüzgarlıysa uzun yolda 60ı geçtiğin zaman savuruyordu.
60 da çok az bnmki 80-90 dan sonra falan dediğin gibi havada rüzgar varsa bide yol açıklıksa çok savuruluyoo
grand saloonlarda farklı amortısor var.daha yumsak agırlıga bıle gerek yok tabı eger lastıklerın yumsaksa arabayı ılk aldıgımda ustunde otomobıl lastıgı vardı patınaj nedır bılmıyodum cargo tıpı lastıklerı taktık patınaj yapmaya basladı