Arkadaşlar Selam, GV aldıktan sonra geziler arttı Tabi genel olarak ta düz yolları tercih etmez oldum. Buradan sizinle çektiğim videoları ve resimleri paylaşıcam. Umarım beğenirsiniz... 2014 Kartepe (Kar ile ilk buluşma)
Eyvallah... Araç kamerasından görüntüleride paylaşıcam ama onların biraz hazırlanması lazım. Kesme-biçme-birleştirme gibi... Ama gelecek Tavsiye ederim İlla suzuki olmasına gerek yok tabi ki, İyi bir 4X4 olsun olur Onun biraz sıkıntısı var, benim zamanım pek yok. Ama müsait bir zaman bulursam Wrangler videosu eksik haklısın... Var var Arayan buluyor... Ben buldum mesela haftasonu Gümüşdere Köyü ormanlarında... Vallaha Mirkan kardeşim gönül isterki takayım çamur lastiklerini, 4-5 inc yükselteyim vitarayı, sonra dalayım balçık çamurlara da elden gelen şimdilik bu kadar Ayrıca OffRod demek yol dışı anlamına gelmiyormu "Ana Yol" dışındayım işte daha ne olsun BRC LPG mevcut. Soğuk havalarda şehir içi 35-40 Krş arası değişiyor. Şehirler arası 25-30 Krş arasında. Sıcak havalarda biraz daha düşüyor... Konforundan çooook memnunum. Tabi Era B sınıfı bir araçtı ve konfor bakımından mükemmel değildi bununda etkisi vardır Özellikleri beni şuan için tatmin ediyor. Isıtmalı deri koltuklardan otomatik dijital klimaya, Isıtmalı Elektrikli aynalardan Sunroof a kadar birçok özellik mevcut.
Tekrardan selamlar arkadaşlar; İlk araç kameram olan HIREMCO ile çektiğim Yuvacık-Kartepe gezimin videosunu hazırladım. Buyrun... Not: HIREMCO markasından dolayı görüntü kalitesi kötü kusura bakmayın. HIREMCO yuda kesinlikle almayın
sehir terası çok güzelmiş ama bize gelmez bırakırız arabayı heralde. Gezmiş kadar oldum çok teşekkürler.
Bundan sonraki videolar Prestigio ile çekildi. Zaten bundan sonra karar verdim Yani girdiğim birçok yerde yüksek olmayan araçlar kalır İnşallah daha çok gezdiricem sizi
Gürcan Abi SJ4000 Al ; (GoPro nun çinli versiyonu , Bazı durumlarda GoProdan bile iyi ) Aliexpress.com : Buy Puhui Original SJ4000 WIFI SJCAM brand Action Camera Waterproof Camera 1080P Full HD Helmet Camera Underwater Sport DV not Gopro from Reliable camera eye suppliers on Puhui Digital
Teşekkürler. Rotaya aldım Prestigio Roadrunner 519 aldım Ersin. Görüntü kalitesi oldukça iyi. He ileride belki bir tane de aksiyon kamera ihtiyacım olursa aklımda Araştırma sırasında çok karşıma çıktı da bir türlü elim gitmedi. Sonrasında Prestigio aldım... Zaman bulursam yakın zamanda "Bolu - Abant - Gölcük" videosu gelecek. Ama önce hazırlamam gerek
Arkadaşlar selam, GV ile geziler devam ediyor ve videolar hazırlanıyor. 3 hafta önce Kemerburgaz-Çiftalanda ufak bir offroad gezisi yaptık. O anları sizlerle paylaşmak istedim... devamında 2 video daha var henüz yükleniyor...