modifiye çok güzel uğraş saygı duyar şapka çıkarır güzel olmuş diyebilirim fakat burada yani Türkiye de modifiye yapılan otomobil gören trafik polisi özellikle o araba ucuz bir araba ise direk durduruyor ve cam filminden ceza keselim 172 lira sonra far karartması yüzünden far aydınlatmıyor trafikten men edelim diyecektir hatta 6 noktalı emniyet kemerine sahip olarak kullanılıyorsa sport racing tipi sparco gibi bride gibi markaların koltuklarının normal fabrika çıkışı koltuklardan 10 kat daha fazla otomobil sürüş geribildirim hissi ve kazada yaralanma olasılığını kat ve kat azalttığı gerçeği varken polis bu koltuklara kafayı taksa aracın orjinalliği bozulmuş ruhsata da işlenmemiş diyerek yine trafikten men edecektir ondan sonra ilgili bölgenin trafik yediemin otoparkına çekici ile çekilen bu arabayı çıkarmak için günlüğü yaklaşık 100-150 lira olan yediemin otoparkı parası isteyecekler ve çekici parası isteyecekler hatta o arabayı oradan çıkarabilmek için emniyetten yazı isteyecekler buradan tamirciye gidecek üzerindeki aksam sökülüp orjinale çevirilecek sonra araç muayeneye girecek ve uygun ise trafiğe geri dönebilecek diye bu sırada tamirciye gidip üzerindeki orjinal olmayan aksam sökülen araç trafikten men damgası kaldırılması için muayeneye gittiğinde geçemez ise yine çekici üzerinde tamirciye gidecek her seferinde çekiciye para tamirciye para uğraşması derdi tasası cabası. Bilmiyorum başka alternatifleri nelerdir? bugün işyerinden bir arkadaş air suspansiyon muayeneden hafif kusurla geçiyor dedi inanasım gelmedi çünki birkaç ay önce işyerinde staj yapan başka bir arkadaş spor yay ile alçaltılmış araç muayeneden kalıyor demişti. Ben mi abartıyorum? yoksa gerçekten bu kadar vahim mi bu durum acaba? içimiz gitsede modifiye falan yapamıyoruz burada trafik kanunlarının insiyatifine kalıyor, insiyatif demişken polis vardır durdurur çekme halatı yok der sis farların sis olmayan havada yanıyordu der ceza keser polis vardır durdurur emniyet kemeri takmamışsın seni uyarıyorum sadece yoluna devam et der ceza kesmeden gönderir Durum böyle olunca arabamıza anca küçücük bir spoyler, ufak tefek ucuz bir set çelik jant, camlara rüzgarlık ve sadece en arka cama en ince en şeffaf numara cam filmi çekip pioneer teyp takabiliyoruz, modifiye nedir bilmeden göçüp gideceğiz bu dünyadan hem bize yazık olacak hem gençlerin geleceğine.