Merhabalar yakında CEP OTO diye bir siteden amortisör alışveriş yapacağım güvenilir midir daha önce alışveriş yapan varmı ve sizin alışveriş yaptığınız siteler hangileridir paylaşırsanız sevinirim
Cep Oto yu yeni duydum. Burada tek tek saymak reklam olur ama forumuzun sponsoru karakaşlar var mesela orijinal yan sanayi güvenilir parça satıyor. Ben kore-japan yedekleri satan bir çok yerle temas kuruyorum ama dikkatli olmak lazım , günümüzde akla gelmeyecek dolandırıcılık yöntemleri kullanıyorlar. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Karakaşlara sordum ne yazikki aradığım marka amortisör ve parçalar elinde yoktu cep otoyu araştırdım ve birçok alışveriş sitesinde mağazası olduğunu öğrendim ve güvenerek sipariş verdim parçalar sorunsuz şekilde geldi
karakaşlar sponsor değil. ben kendilerinden normal bir vatandaş gibi bir ürün aldım, kim olduğumu bilmedikleri halde çok iyi ilgilendirler, kendi hatalarından kaynaklı parça fiyatının 3 katı zarar ettikleri ve ısrar ettiğim halde fark almadılar. bu tip esnaflığı bilen, müşterisini üzmeyen adamları her yerde tavsiye ederim. sponsor olmalarına gerek yok. çevre otogaz gibi.