Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

gürpınarın kazıgı

'LPG Sistemleri' forumunda mehmet38 tarafından 14 Aralık 2010 tarihinde açılan konu

1. mehmet38

mehmet38 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    arkadaslar aslında akıl alma babında meseleyı yazıyorum 21.01.2009tarihinde kayseri gürpınardan 1.4team abs arac aldım aracım 7500km de iken yakıttan şikayet ederek gürpınara gittim sehır içi 10lt uzerı kayserı gibi bi sehırde. bana yakıtın normal oldugun lpg taktırmamı tavsiye ettıler servıste taktırırsam garantımın bozulmayacagını soyledıler bende hyundai nin sitesinde sadece 0 km araclarda garantının oldugu yazıyor derken firma sahibi geldi ve hyundai assanın 1 yas ve düşük km araçlarda esnek davrandıgını ve garantımın bozulmayacagını söyledi ikna oldum koskoca plaza sahibi adam neyse taktılar.kısa bi süre sonra assanı aradım aslında baska bi konu için aramıştım ama bi kusku kalmıstı lpg taktırdıgımı soyledım direk motor vs garantımın bozuldugunu soyledıler olayı anlattım servisle görüsüp arayacaklarını soyledıler bi kac gun bekledım arayan soran yok bende dogru servise halıyle kızgındım korkmamam gerektını garantımın bozulmadıgını filan soyledıler ben ıkna olmadım firma sahıbıyle görusmek ıstedım 2 saat kadar bekledım görüstük sakın olmamı garantımın bozulmadıgını hatta inanman için bana belgede verıceklerını soyledı gene ınandım gecen sene11 ayda oldu bunlar gürpınarla bi çok sorun yasadım en son artık gitmeme kararı aldım baska bi servise gittim lpg le ilgili bi sorunum vardı direk garantımın bozuldugunu soyledıler tekrar assanı aradım yapıcak birseylerının olmadıgını artık gurpınarın yetkılı servıs olmadıgını soyledı bende daha once aradıgımı ve neden gerı donmedıklerını sordum vs gene aynı yanıt .şimdi benım ne yapmam gerek benım gıbı bır cok kısı boyle lpg taktırdı.akıl verırsenız sevınırım.saygılar

Düzenleyen : mehmet38

2. SoysaL06

SoysaL06 Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    237
    Ad Soyad:
    Mustafa SOYSAL
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Yeni İ30 1.6 CRDİ (2012-201X) GD
    o yetkili servis müdürünü şişlemek :)

şaka bir yana serdar bey felan size yol gösterecektir

3. rüçhanabi

rüçhanabi Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1

o yetkili servis müdürüne ..................

Düzenleyen : rüçhanabi

4. qaan88

qaan88 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    9
    Garanti olayı servisin elinde olan bir durum. Assan ının kurallarına göre garantiniz bozulmustur. Fakat, servis garanti veriyorum diyorsa bir sorun oldugunda o servise giderseniz muhtemelen garantiden hallederler. Baska bir servis halletmeye bilir ama lpg i takanın bu konuda yardımı olucaktır. Benzer konular cok acıldı. Bazı servisler garanti gidiyor derken bazılarıda sorun olursa biz garantiden hallederiz diyorlar. Garanti bozulmasın diye epey arastırmıstım ve degmez diye peder llpg istemedi. Fakat, etrafında muhabbet ettigim bir kaç kişi sonradan bayii aracılıgı ile lpg taktırmıslar ve garantiden faydalanmaya devam ediyorlar.

5. HaRbi_GeNc41

HaRbi_GeNc41 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Gürpınarınservis bayiliği alındı servise gelen araçlara orjinal parça yerine yan sanayi takıyormuş baya sıkıntı olmuş inoto yeni yer yapıyor onlara vereceklermiş şu durumda yapılacak bişey yok olan olmuş çok geçmiş olsun

6. murat_dastan

murat_dastan Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    2
    zaten benim bu kayseri gürpınara hiç içim sinmemişti, hiçbirgün arabamı götürmedim onlara,

7. HaRbi_GeNc41

HaRbi_GeNc41 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Nigdede hyundai servisi yokmu ???

8. zeropoint

zeropoint Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    5
    geçen servise sordum brc 1.900 tl ruhsata işletme dahil ve garanti devam eder dediler. aracım 2 yaşında bir kronik motor sorunu yada üretim hatası olsaydı şuana kadar olurdu diye düşündüm. ayrıca önemli bir arıza olduğunda suçu direkt sizin üzerinize atarlar. garanti boş anlayacağınız. dışarıdan atiker taktırmayı düşünüyorum.

9. ultraviolet

ultraviolet Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    4
    Aracın LPG ile ilgili sorunu neydi acaba ?

10. ksswat

ksswat Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    Yaşadığınız Şehir:
    1-ADANA
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.4 (2006-2012) MC
    Aracımı Gürpınardan aldım ve servise de oraya götürürüm, aracıma lpg yi dışarda başka bir marka lpg taktırdığım halde garanti ile ilgili herhangi bir problem çıkarmadılar, Her gittiğimdede gayet ilgililerdi, hyundai web sitesinden baktım şimdi gerçekten de halen yetkili bayii olarak görülmesine rağmen yetkili servis kategorisinden çıkarmışlar,
    Kayserili olmayan arkadaşların bilgisi yoktur belki ama inciroğlu/inoto kardeşler Hyundai haricinde Honda,Peugeot,Opel, Nissan, Kia, Skoda,Fiat, Chevrolet vb. 10 a yakın aracın kayseri bayisidirler ve şimdiye kadar kaç defa parasını alıp aylarca beklettikleri müşteriler, yetkili serviste çıkma parça taktıkları araçlar hakkında şikayetler duydum en yakın arkadaşlarımdan. Hatta kardeşime aldığımız Honda'yı inciroğlu'ndan almamakgidip şehirdışından başka bir bayiden getirdim. Hyundai ğer servisi inoto'ya verirlerse mümkün olanen kısa sürede bende aracımı satarım. Yada zaten yılda 1 defa gittiğim bakımı Ankara'ya götürür yaptırırım.

11. YeniAccentEra10

YeniAccentEra10 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    2
    Ad Soyad:
    deşifre olmak istemiyorum.
    Yaşadığınız Şehir:
    38-KAYSERİ
    ...
    Düzenleyen : YeniAccentEra10

12. mehmet38

mehmet38 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    ben ne yazmısım sız ne dıyorsunuz adamlar resmen dolandırdılar benı sizi hala menmunum diye yazanlar var gidin bakalım baska bi servise garantınız devam edıyormuymus. bi kaç yeri aradım tüketici mahkemsine git dediler ne yapsam bilmıyorum benım durumumda olan arakadaslar varsa beraber hareket edelım ortada bi yalancı var ya hyundai assan yada gürpınar. firma sahibi bana ben delımıyım kendım garantı vereyım demişti bilmiyorum fikir veren olursa sevinirim.

13. YeniAccentEra10

Alınan Beğeniler:
    2
    Ad Soyad:
    Yaşadığınız Şehir:
    38-KAYSERİ
    sonradan takılan lpg sisteminin garantiyi bozduğunu tabiki kabul ediyorum.bunu en baştan sizde biliyordunuz.bu hyundainin web sayfasının lpg kısmında açıkça yazıyor zaten.garantinin devam ettiğini söylemeleri kendi servisleri için geçerli. firma inisiyatif kullanarak kendisi garantiyi devam ettiriyordu. lpg sistemini yaptırırkende bunu biliyorduk. şimdi servis yetkisi elinden alınmış ve garanti tüm gitti.ancak daha dün oradaydım. araçla ilgili sorunları giderdiler ve herhangi bir ücret alınmadı.

neticede lpg'nin sonradan takılması hyundai assana göre garantiyi bozuyor. yapacak birşey yok...

birde şunu söylüyüm. ürettiği aracın arkasında esas durmayan Assandır. madem brc hyundain ideal kitide, aracı aldıktan bir süre sonra yapıldığında niye ne oluyorda garanti bitti diye hemen işin kolayına kaçıyor.
    Düzenleyen : YeniAccentEra10

14. mehmet38

mehmet38 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    ben konuyu tam anlatamamısım galıba ben diyorumki bana assanın 1 yasında düşük km li araçlarda garantiyi devam ettirdigini sorun çıkarmadıklarını söylediler bizzat bunu söyleyen gürpınarın sahibi osman bey ben yoksa asla taktırmazdım atıyorum van,da trabzonda arabam bozuldu ben gürpınarı nerde bulucam bu söyledıklerımı aynen servisede söyledım...

15. YeniAccentEra10

Alınan Beğeniler:
    2
    Ad Soyad:
    Yaşadığınız Şehir:
    38-KAYSERİ
    Burdan çıkan sonuç, hiçbir servise %100 güvenmemek sanırım. Sizin lpg ile ilgili sorununuz nedir acaba? sizinde mi check lambası yanıyor?

16. mehmet38

mehmet38 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    sabahları yıgılma yapıyor gaza basınca aracım fren yapıyormus gibi öne dagru yıgılıyo tam 3 kere gürpınara götürdüm en son acıklamaları bu araçlar lpg le uyumsuz yılda en az 1000km benzınde bınmem gerektıgı buyrun en son bıraktıgımda 3 gün kaldı aracım...

17. mehmet38

mehmet38 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0

Düzenleyen : mehmet38

18. mehmet38

mehmet38 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    kımsenın yardım yada fikir vermeye nıyeti yok anlasılan. gecengun sitem etmıstım biraz marka fanatıklıgı var dıye.görüyorum ki haklıyım üyeligimi iptal ederseniz sevinirim.saygılar

Bu Sayfayı Paylaş