Merhaba arkadaşlar Malum bizim araclarin gunesliklerinde ayna var ve kapakli, birde on koltuklarin arkasinda esya koymak icin file var. Fakat benim arabada ayna kapaklari ve file yok. Anladigim kadariyla arabanin onceki sahibi bayagi dikkatsiz biriymis, kapaklar ozellikle kirilmis ve filelerde yirtilmisa benziyor, belkide haylaz bir cocugu vardi bilemiyorum. Fakat bu goruntu beni cok rahatsiz ediyoruz. 1. Fileler icin bir kac dosemeciye gittim, yapilanlar duzgun olmaz cikma bul dediler, fakat ikitelli osb de cikmacilarda sadece bir tane elantra vardi ve ondada bu parcalar yoktu. Duzgun bir sekilde file veya koltuk dosemelerine benzer bir kumas yaptiramazmiyim? 2. Ayna kapaklari icinde kapak bosluguna uygun ayna kestirip yapistirmak istiyorum cunku orjinal aynalar cam degil mika tarzi birsey ve bayagi cizilmis, fakat ayna kismi guneslikten sokulebilirmi? Bugun tirnagimla biraz yokladim yapistirilmis gibi geldi, tirnakliysa sokup yaptirabilirim. Soken varmi tirnaklimi yoksa yapistirmami? Biraz uzun oldu hakkinizi helal edin.
File servise sorulabilir belki ayrı satılıyordur, olmazsa özel yapım file takılacak ise lastikli olmalı ki sarkma vs yapmasın. File koltuk kenarlarından sökülüp içinde takma yeri görünüyor diye hatırlıyorum. Ayna için en basiti güneşliği arabadan söküp dışarıda aynayı söküp yenisini takmak. Yapışkanlıdır muhtemelen fön makinesi ile ısıtıp aynanın kolay sökülmesi sağlanabilir. Kırılsa da sorun olmaz nasılsa yerine yenisi gelecek.