arkaslar 99 model okyanus mavisi hyundai accent im var tavanda ve sag arka direk ve bagaja uzanan kısımda gunes yanıgı avr . arabayı boyatma husunda cok kararsız kaldım insanın arabaya bakınca morali bozuluyor .boyatsam ki araba kazalı dicekler. bunun için insa detirgin oluyor. araba kazalı olmadıgı halde kazalı damgasını yemesini istemiyorum.cok kararsız kaldım gercekten. sizce ne yapayım
Resmini çek bol bol sonrasında boyat. Gayet normal bir olay zira. Saten eskpertize gidince kazasının olup olmadığını anlarlar. Sıkma canını. Çek resmini videosunu sonrada boyat gitsin komple...
Boya yanığı var diyorsunuz komple boyanmazsa illaki renk farklılığı gösterecektir.Sonuçta birisi taze boya diğeri yıllanmış boya...
günes yanıgı .sonucta 11 yıllık bi araba mavi olunca da günes ısınları daha cok zarar veriyor.ve solma yaratıyor venligi soyuluyorve gunes yanıgı denilen boya solması oluyor davan beyazımsı arka tarafı ise mat mavi seklinde. bi yerde gördüm folyo cektirmişler acaba o nasıl oluyor yada olur mu?
Folyo aynı masrafa geliyor sanırım. En güzeli boyatmak. Mustafa Bey'inde belirttiği gibi fazlasıyla renk farkı oluşur komple boyamazsanız. Canınızı sıkmayın. Bi video çekin sonrada boyatın.
ustaya gittim sabahleyin ne kadar tutar dedim boya parca boya 150 dedi benim 2 parca boya var yani300 tl tutuyor. komple boya iyi boya 1500 tl diyor.https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley5.gifparca boya ise da işcilik iyi olursa iyi bi pasta cila ile farkın olmayacıgını söyledi
arkadaşım hiç boyatma öyle kalsın,aracını o şekilde kabul et ve alış.ben boya attırmak gibi bir hatada bulundum.sadece çizikten dolayı üç parçaya lokal boya attırdım.boya attırmadan öncede fotosunu çekmiştim. şimdi aracımı satıyorum ama 3 parçada lokal boya var deyince ve çizikten dolayı.kimse inanmıyo.hatta fotosuda var diyorum ama nafile.kimseyi inandıramazsın.fotosunu bile görmek istemiyolar.sakın sakın bo attırma.satarken elinde patlar inan