Herkese merhaba, starex 2007 model crdi orijinal çift klimalı aracımda devamlı bir su eksiltme var. Günde 3-4 litre su koyuyorum. Kime gittiysek çözemedi. Motor yağında su yok ,suyunda yağ yok, araba hararet yapmamış, Normalde de yapmıyor, Mavi duman atmıyor Siyah duman atıyor, Kimse bir şey bulamayınca conta yanmıştır diyorlar ama conta yanmasını belirtecek bir şey yok ortada. Arabanın çekişinde bir sorun yok, Sabah çalışmasında bir sorun yok. Başına gelen varsa lütfen lütfen bana yardımcı olsun ya da gerçekten iyi bir usta varsas strexi bilen Çözebilecek bir usta Beni yönlendirin lütfen lütfen.
Çok sıcak bir noktadan kaçak yapıyor ve anında buharlaşıyordur , radyatör kapağı boyun gövde birleşim yerlerine , hortumların giriş yerlerine odaklanın. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Hocam kayınpeder 2 sene önce karavan yapmak için bir merc. Sprinter aldı, arka koltukları ve tüm kalorifer sistemini söktü ancak borulardan birinin tapasını hatalı takınca tüm kalorifer suyu oradan azar azar akıp gitmiş ve motor tam hararet yapacakken farkedip kurtarmış. Starexde böyle bir donanım var mı bilmiyorum ama nolur nolmaz bir bakın diye paylaşmak istedim.
İnanır mısınız BAKMADIĞINIZ yer kalmadı ya. Radyatörü söktürdüm hava bastırdım onda mı kaçak var diye onları bir şey çıkmadı su tankını değiştirdim olmadı hatta bir duman testi yaptık su tankının kenarlarından verdi onu da değiştirdik sonra kapağını değiştirdik. Çıkmaza girdik
O zaman @ai_torcuk hocamın dediği yerlere yoğunlaşın birde. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Valla öyle ama bulamadık. Katkı falan koyuyoruz bir kaç gün duruyor eksiltme sonra yavaş yavaş artıyor.
Bu arada babamların aracında su aynı dediğiniz gibi eksiliyor bitiyor, aynı şekild her yeri kontrol edildi hiç bir sorun yok, meğer devirdaim pompası arızalanmış, çalışmadığında kaçak yok, çalışınca sürekli su kaçırıyormuş, bir de ona bakın derim.
Aynen başıma geldi. Aracı çalıştırıp biri aşağı baktı. Dip gaz yapınca damlaları gördük. Araçta rolantide hatta şehir içinde bile su eksilmiyordu ama uzun yolda eksildi hep. Kaçak azmış benimkinde. Bir belirtide kaputa bakın. Kaputun altında su izleri oluyorsa büyük olasılıkla devirdaim pompasıdır.
bu gibi durumlarda ilk olarak kalorifer giriş çıkışlarını motor tarafından manşon ile birleştirip araç içi tesisata su gitmesini engellemek. bu şekilde denemenizde fayda var.
Halı kısmına falan baktık ıslaklık nem falan yoktu Aynen ya çalışmadığında sorun yok su aynen duruyor. Ustalar baktı devirdaimin arızla olduğunu alayamazlarmı dışardan bakınca acaba. Yazdıklarınızı ustaya söylemeyeceğim tekrar kontrol ettireceğim. Bakıyoruz damlayan bir yer yok. Hatta kırmızımı yeşil mi antifiriz koyduk. Leke bırakır diye onuda bulamadık Renkli antifiriz koyduk anlayalım diye ama yoktu:/
Arabayı çalıştırıp boşta biraz gaz verin 3 bin 4 bin devir kadar birisi de o sırada motor kaputunu açıp içeri baksın eğilip aracın altına baksın sirayla