arkadaşlar yurtdışından aracıma teyp getirtsem tanıdığı olan varmı gümrük kısmı için gümrüğü neyse veririmde maksat fazla vermemek
Gümrük prosedürünü ben anlatayım size özelden, pek alakası olan bi yer olmadığımız için buradan anlatmama gerek yok Fazla verme imkanınız yok zaten.
Çok üst seviye bir teyp getirtmeyecekseniz değmez gümrükte uğraştığınıza veya ettiğiniz masrafa. Radyo alıcısı olduğundan trt bandrolü gerekecektir. Gümrükçüyle anlaşırsanız o halleder ama elbet ücret karşılığı olur. 500 tl den aşağı gümrük masrafı çıkmaz tahminim. beyanname, vergiler vs. bisürü iş çıkıyor.
getirticeğim teyp tamamen kendi aracım için üretilmiş benim aracın göğsüne göre üretilmiş bir teyp yani orjinal değil tabiki ama orjinal gibi bir teyp göğüsde en ufak bir oynama çerçeve deformasyon yapmadan normal teybi çıakrtıp yerine bunu takıcağım tarzda bir teyp.. ondan istiyorum..
soruyu sanırım yanlış yere açdınız arazide açmalısınız 4x4 ü yada arazi koşullarına yakın zamanlarda 4x4 ü açık unutursanız bir şey olmaz tahminim araç belki biraz daha fazla yakar o kadar.. genelde aslfatta 4x2 toprak ve arazi koşullarında 4x4 de kullanın derler.. forumda offroadcu arkadaşlar var onlar çok daha detaylı bilgi verirler konuyu doğru bölümde açarsanız.