sonunda setı kurmayı tamamladım oncelıkle magnat rock 6000 amfı aldım sub: VIBE blackair2 1600 watt 550 rms cok guclu bır bass aldım ana unıte: pioneer 4050 usb aldım comp. Jbl 607 16cm aldım bu sekılde bagladık ıstedıgım sesı alamadım. bugun gıttım amfımı degıstım digiline 804 amfi aldım. koprude 260 rms verıyor bassa ses cok fark ettı aracın ıc hacmı buyuk oldugu ıcın bass almak zor oluyor .yarın aynı amfıden bır tane daha alcam sanırım su an bıle tıtretıyo ortalıgı bassı koycak yer bulamıyordum ılk olarak en arka koldutugun ustune koydum verımsız oldu.daha sonra arka 3 lu koltugu katladım bası tabana koydum. yarın gunduz gozu foto cekıp koyarım yada cıft amfı cıft bass yapıp mı koysam fotohttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley4.gif ses su an gayet tatmın edıcı.stabıl bı ses alıyorum.onemlı olan o zaten bassa cok yuklendım mı heryerı tıtretıyor arabanın ve yarım gucte bıle calısmadıgı halde.2. amfıyle ıyıce coscak acılen kapasıtor almam lazım akuyu zayıflatcak yoksa
mono amfı eklendı sısteme FLI 1000m mono amfı aldım.vıbe ı costuruyo vıbe bass ı degısmeyı dusunuyorum 38 lık kıckerlar gelcek comp serısı buyuk ıhtımal 2 adet baglıycam